Uklonjeno 20. lipnja 2020. - 5 naslova

thumbnail

theaters Alex i ja

Reagan idolizira nogometnu zvijezdu Alex Morgan, ali ne uspijeva upasti u nogometnu momčad, a suparnica je ismije. Kako već živi u sjeni brata sportaša, čini se da je za Reagan sve izgubljeno, sve dok njezin poster Alex iznenada ne oživi.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Operacija Overlord

Ništa vas ne može pripremiti za nevjerojatan kaos „Operacije Overlord“. J. J. Abrams stvorio je ludo šašav i uzbudljiv film o timu američkih padobranaca koji se suočavaju s nacističkim supervojnicima kakve svijet još nije vidio.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Party života

Svježe rastavljena nakon 23 godine braka, mama u 40-ima, Deanna, odlučuje napokon steći diplomu i pridružuje se kćeri Maddie na koledžu. Ondje na svoj način uživa u slobodi, zabavi i momcima iz bratstva otkrivajući svoje pravo ja.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Pogrešno skretanje

Kada se Bobbyjev auto pokvari u pustinji na putu u Las Vegas kako bi vratio dug nekim kladioničarima koji su mu već odrezali dva prsta, zaglavi u obližnjem gradiću gdje sve što može poći po zlu pođe.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Rampage: Totalni kaos

Kada se tri različite životinje zaraze opasnim patogenom koji ih pretvori u bijesna stvorenja goleme veličine, primatolog (Dwayne Johnson) i genetičarka (Naomie Harris) udružuju se kako bi ih spriječili da unište Chicago.
Više na IMDbTMDbHBO GO