Europska produkcija: 321 naslov

thumbnail

theaters 1982

Smješten u pozadini početka libanonskog rata 1982., film prati Yasmine, učiteljicu u Bejrutu, te Wissama, dječaka iz njezina razreda koji pokušava pronaći hrabrost kako bi svojoj školskoj kolegici Joani priznao da je zaljubljen u nju.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters 200 metara

Nakon što je saznao da mu je sin doživio nesreću i da se nalazi u bolnici, očajan palestinski građevinski radnik na kraju se pokušava ušuljati preko zida između Izraela i Zapadne obale kako bi ga vidio.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters 300

Godine 480. p. n. e. vlada ratno stanje između Perzije, kojom stoluje kralj Kserkso, i Grčke. U Bitki kod Termopila, Leonida, kralj grčkog grada države Sparte, predvodi svojih 300 ratnika protiv masivne perzijske vojske.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters 5. listopada

Priča o čovjeku koji je jednoga dana odlučio napustiti obitelj. Njegovo samozatajno putovanje snimljeno je 10 godina nakon početka. Njegov put je bijeg, način da izbjegne ozbiljnu odluku i riješi se dva kilograma teškog tumora na licu.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Dobar čovjek

Aude i Benjamin zaljubljeni su šest godina. Aude pati jer ne može iznijeti trudnoću. Benjamin odluči da će on nositi dijete… jer je nekoć bio žena po imenu Sarah.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Loš prijatelj

Mika, bivši prevarant, sada živi slatkim i uspješnim životom pod novim identitetom. Uskoro se ženi i ne može biti sretniji. To jest, sve dok se ludi i nepredvidljivi Poutine, njegov bivši zatvorski kolega, neočekivano ne pojavi...
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters O beskraju

Pogled na svu ljepotu, okrutnost, veličanstvenost i banalnost ljudskog života. Lutamo u stanju nalik snu, kroz koje nas vodi pripovjedač nalik Šeherezadi. Naizgled nevažni trenuci zapravo poprimaju jednak značaj kao i povijesni događaji.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Obožavanje

12-godišnji Paul ludo se zaljubi u Gloriju, pacijenticu u mentalnoj ustanovi u kojoj radi njegova majka i koja tvrdi da je pogrešno internirana. Zajedno bježe na putovanje slično odiseji, sve više prožeto nasilnim incidentima.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Pustolovine u talijanskom stilu

1989. Malo prije pada Berlinskog zida, tri Talijana Pago, Rice i Bibi napuštaju svoj tihi rodni grad u potrazi za avanturom: desetodnevnim odmorom u Istočnoj Europi pod Sovjetskim Savezom. Putovanje će im zauvijek promijeniti život.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Sama sa svojim snovima

Kasnih 1960-ih Lucia je ostavljena sama sa svojom bakom dok su se roditelji iselili u Francusku trbuhom za kruhom. Lucia je veoma tužna što mora ostati u Italiji te se muči kako bi shvatila svoju ulogu u malom, tradicionalnom selu.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Amerika

Prije gotovo sto godina skupina Čeha stvorila je svoj svijet inspiriran svojom predodžbom američkog Divljeg zapada te je tako rođen "tramping". "Amerika" je priča o češkim skitnicama i svima koji tragaju za unutarnjom slobodom.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Anđeo gospodnji

Anđeo Petronel šarmantan je šeprtljavko. Što god takne, ruši ili uništava, pa čak i vrijeđa Boga. Za kaznu, Bog ga šalje na Zemlju kako bi saznao koliko je teško živjeti bezgrešnim životom.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Anđeo

Tijekom odmora u Senegalu svjetski poznati, ali diskreditirani sportaš Thierry upozna prostitutku Fay i zaljube se na prvi pogled. Jedno u drugom pronalaze dostojanstvo i nadaju se da će se osloboditi iz svojih teških situacija.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Aurora borealis: Polarna svjetlost

Kad joj majka neočekivano padne u komu, Olga, odvjetnica koja živi u Beču, mora se vratiti u Mađarsku. Otkriva mračnu obiteljsku tajnu zbog koje preispituje sav svoj život. Njezina istraga vraća je u Mađarsku pedesetih godina.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Babilon Berlin

Berlin u ludim 20-ima: metropola za darovite i ambiciozne i za one u gužvi. Ali ispod blještave površine osiromašene mase teže za boljim životom. To je vrijeme organiziranoga kriminala i političkog ekstremizma.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Beba

Nesposobna pružiti odgovarajuću njegu svom novorođenom dječaku, mlada ga narkomanka proda uznemirujućoj ženi koja se bavi trgovinom djecom. Djevojka uskoro požali zbog te odluke i mora prevladati svoje slabosti i suočiti se sa strahovima.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Bacurau

Bacurau je malo naselje u ruralnom Brazilu. Jednog jutra seljani se probude i otkriju da je Bacurau potpuno nestao sa satelitskih karti. Suočeni s nepoznatom prijetnjom, pripremaju se za krvavu i brutalnu borbu za opstanak.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Mračne priče

Nekada davno, u malom obiteljskom predgrađu na periferiji Rima, vesela ljetna vrućina kamuflira zagušljivu atmosferu otuđenja. Izdaleka obitelji se čine normalnima, ali to je iluzija. Tenzije ovdje mogu eksplodirati u svakom trenutku...
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Bagdad u mojoj sjeni

Cafe Abu Nawas omiljeno je okupljalište iračkih prognanika u Londonu. Kada Nasseer, vjerski fanatik i nećak pjesnika Taufiqa, napadne prijatelje svog ujaka, pokrene niz događaja koji će svima preokrenuti život naglavačke.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Klasna borba

Corentin, Paulov i Sofijin 9-godišnji sin, ima samo prijatelje slične sebi u javnoj školi u Bagnoletu. Kad svi njegovi prijatelji odu u privatnu školu u Parizu, roditelji se prestraše. Odsad je Corentin jedini u svom razredu...
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Baumbacherov sindrom

Voditelj talk showa Max Baumbacher probudi se jednog jutra s neobično dubokim, gotovo čarobnim glasom i preko noći postane svjetski poznat. Skriva se od slave u kući svog agenta u Španjolskoj, ali uskoro se mora suočiti s prošlošću.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Beartown

Hokej je posljednji svjetionik nade u Beartownu i biti zadužen za njega težak je teret. Dan državne polufinalne utakmice također je katalizator nasilnog čina koji će ostaviti mladu djevojku traumatiziranom, a grad u previranju.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Prije ponoći

Jesse i Celine upoznali su se mladi u PRIJE SVITANJA, ponovno su se susreli u PRIJE SUMRAKA, a sada u filmu PRIJE PONOĆI suočavaju se s prošlošću, sadašnjošću i budućnošću, s obitelji, romansom i ljubavi u svojim ranim 40-ima u Grčkoj.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Besmrtnik

Spin-off „Gomore“, talijanske kriminalističke hit-serije. Nakon što ga je jedini pravi prijatelj Genny upucao u prsa, Ciro tone u mračne vode Napuljskog zaljeva. Dok se spušta prema dnu, sjećanja izviru na površinu…
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Betonski faraoni

Jeste li ikad vidjeli kuću u duginim bojama, spoj estetike antičke Grčke i PVC stolarije? Dobro došli u svijet Kalderaša, zatvorene romske zajednice koja u svijetu broji tek oko milijun ljudi.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Bez posebnih obilježja

Magdalena, majka u potrazi za nestalim sinom koji je nestao na putu do američke granice, upoznaje Miguela, nedavno deportiranog iz SAD-a natrag u Meksiko. Zajedno se probijaju kroz neumoljive krajolike koji vrve paravojskom.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Bezdušni

Da bi preživjeli, brat i sestra Sebastian i Sofie moraju sisati energiju iz drugih ljudi. BEZDUŠNI prati njihovu potragu za odgovorom na pitanje zašto su takvi. Tragovi ih vode u internat s puno vlastitih mračnih tajni.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Bijela kraljica

Uzbudljiv prikaz jednog od najburnijih razdoblja engleske povijesti. Ovaj ep počinje u ratnoj 1464. godini i pripovijedan je iz gledišta triju različitih, ali jednako neumoljivih žena koje se očajnički natječu za krunu.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Bijeli mač

Originalni dokumentarac HBO Mađarske donosi priču o slijepom mađarskom majstoru aikida s crnim pojasom. Vilmos Németh i njegovi prijatelji razvili su metodu samoobrane za slabovidne osobe.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Bit će vatre

Potpaljivač Amador izlazi iz zatvora i vraća se kući kako bi živio s majkom i njihovim trima kravama u malom selu. Život ide polako slijedeći ritam prirode. Sve do jedne noći kada požar počne harati regijom.
Više na IMDbHBO GO