Ukupno: 456 serija.

thumbnail

ondemand_video "Funny or Die" predstavlja

Pijana povijest. Kavanska politika. Usnule zvijezde. Djeca u svemiru. Pavijan sa slomljenim srcem. Ubojiti trgovci na štulama. Identični blizanci u kući ogledala! Ova će vam serija približiti najsmješnije i najbolesnije umove današnjice.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Tridesetmetarski val

Serija prati pionira surfanja Garretta McNamaru koji je nakon posjeta Nazaréu u Portugalu doveo sport na još višu razinu te pomogao preobraziti malo ribarsko mjesto u najistaknutiju destinaciju za surfanje na velikim valovima u svijetu.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Priča zvana Gomora

U prvoj epizodi pripovjedač Roberto Saviano vodi nas na vožnju Vespom po Napulju tijekom koje on govori o svojem procesu pisanja romana i njegove preobrazbe u scenarij.
Više na HBO GO

thumbnail

ondemand_video Vrlo britanski skandal

Serija prati rastavu vojvode i vojvotkinje od Argylla, jedan od najozloglašenijih i najbrutalnijih pravnih slučajeva 20. stoljeća, te ovaj skandal izvrće naopačke kako bi istražila društvenu i političku klimu poslijeratne Britanije.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Acijobu

„Acijobu“ je priča o serijskom ubojici ispričana unatrag. Počinitelj je uhvaćen prije nego što se drama vraća u prošlost do samog početka njegova ubilačkog pohoda. Richard Dormer kreće u opsesivan lov za serijskim ubojicom.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Agenti kaosa

Dokumentarni film u dva dijela koji ispituje rusko upletanje u američke predsjedničke izbore 2016. godine. Film ponire duboko u sofisticirane planove potkopavanja demokracije, alarmirajući američku javnost.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Alice

Serija govori o Alice, 26-godišnjoj mladoj ženi koja iz Palmasa doputuje u São Paulo na očev pogreb. Po dolasku u São Paulo Alice otkriva novi svijet, upozna nove prijatelje i pronađe novu ljubav…
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Alice - specijal

Dvije godine po dolasku u São Paulo Alice nastavlja vezu s Nicholasom, počinje tražiti stan i bavi se produkcijom dječjih predstava. Novi i stari prijatelji tjeraju je da razmotri svoje odluke i svoju budućnost.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Allen protiv Farrow

Dokumentarna serija koja istražuje desetljećima dugu priču iza navoda o seksualnom zlostavljanju Woodyja Allena svoje kćer Dylan, naknadnom suđenju za skrbništvo i Allenovoj vezi s kćeri Mije Farrow, Soon-Yi.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Alzheimerov projekt

„ALZHEIMEROV PROJEKT“ pobliže ispituje revolucionarna otkrića vodećih znanstvenika SAD-a, kao i učinke te razorne i fatalne bolesti kako na one koji pate od Alzheimera, tako i na njihove obitelji.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Američka priča

Inspirirana životom NFL zvijezde Spencera Paysingera, serija pripovijeda o nogometnom igraču iz Comptona ubačenom u novi svijet izazova i prilika kojega regrutiraju da igra u Beverly Hillsu.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video I tek tako...

Ovo novo poglavlje serije "Seks i grad" prati Carrie, Mirandu i Charlotte na putu iz komplicirane stvarnosti života i prijateljstva u svojim 30-ima do još kompliciranije stvarnosti života i prijateljstva u svojim 50-ima.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Anđeli u Americi

Pogledajte uvis! Pogledajte uvis! Pripremite put... Glasnik dolazi! Oskarovci Al Pacino, Meryl Streep i Emma Thompson predvode zvjezdanu glumačku postavu u monumentalnome filmskom postignuću u kojem se isprepleću fantastika i stvarnost.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Angela Black

Znajući da je zarobljena u braku iz kojega ne može pobjeći, Angela se pomirila sa svojom sudbinom, sve dok joj jednoga dana ne pristupa privatni istražitelj koji joj otkriva neke strašne istine o njezinu nasilnom mužu.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Angie Tribeca

Satira na policijske proceduralne serije, ANGIE TRIBECA prati ekscentričnu, ali briljantnu grupu losanđeleskih detektiva koji istražuju najozbiljnije slučajeve – od ubojstva trbuhozborca do serije samoubojstava pekara.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Arthurov zakon

Otkako je izgubio ruku u nesreći, Arthur je nezaposlen. No pokraj njegove zahtjevne supruge ni život kod kuće nije mu baš bajan. Nažalost, njegovi pokušaji da riješi svoje probleme izazivaju lavinu katastrofalnih posljedica.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Ash protiv zlih mrtvaca

Ash je lovac na čudovišta koji je zadnjih 30 godina proveo izbjegavajući odgovornost, zrelost i užase zlih mrtvaca. Kada zombi-kuga zaprijeti uništenjem ljudske vrste, Ash se mora suočiti s demonima – osobnim i doslovnim.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Autopsija

Mnogo prije novog trenda showova o kriminalnim istragama, postojala je „Autopsija“, show koji je nadahnuo sve njih.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Autsajder

Prema istoimenoj uspješnici Stephena Kinga, „Autsajder“ je nova dramska serija, koja istražuje jezivo ubojstvo 11-godišnjeg dječaka i tajanstvene okolnosti ovog zastrašujućeg zločina.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Avenija 5

„Avenija 5“ komedija je o svemirskom turizmu smještena 40 godina u budućnost, kada Sunčev sustav privlači svakoga. Hugh Laurie glumi Ryana Clarka, kapetana svemirske krstarice „Avenija 5“ i s njim na čelu ništa ne može poći po zlu.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Axios

AXIOS, dokumentarna serija HBO-a i nove medijske tvrtke Axios, sadrži jedinstvenu kombinaciju najnovijih vijesti, ekskluzivnih intervjua i kratkih profila kako bi gledatelji bolje razumjeli velike trendove koji preoblikuju Ameriku i svijet.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Babilon Berlin

Berlin u ludim 20-ima: metropola za darovite i ambiciozne i za one u gužvi. Ali ispod blještave površine osiromašene mase teže za boljim životom. To je vrijeme organiziranoga kriminala i političkog ekstremizma.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Službeno s Bobom Costasom

Legendarni voditelj Bob Costas vraća se na HBO. Ova nova serija sadržavat će dubinske intervjue s najvećim imenima u sportu, zabavi i popularnoj kulturi, kao i rasprave koje će Costas voditi o aktualnim sportskim pitanjima.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Banshee

Lucas Hood, bivši zatvorenik i vrsni lopov, preuzima identitet šerifa u Bansheeju, u Pennsylvaniji, gdje nastavlja svoje kriminalne aktivnosti dok ga iz sjene proganjaju gangsteri koje je izdao petnaest godina ranije.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Barry

U ovoj potpuno novoj crnohumornoj seriji depresivni plaćeni ubojica (Bill Hader) doživi prosvjetljenje u karijeri kad otkrije opojni svijet kazališne glume u L. A.-u, ali njegove mu kriminalne veze neće dopustiti da ode.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Barut

London, 1605. Robert Catesby, čvrsti katolik u doba kada dominantno protestantska Engleska nemilosrdno progoni katolike, osmišljava plan da raznese zgradu Parlamenta i ubije kralja. „Barut“ se bavi povijesnim okolnostima ove urote.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Batwoman

Tri godine nakon nestanka osvetnika Batmana i filantropskog milijardera Brucea Waynea iz Gotham Cityja, Kate Kane, Bruceova rođakinja, odluči svladati svoje demone štiteći ulice kao Batwoman i postajući simbol nade.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Beartown

Hokej je posljednji svjetionik nade u Beartownu i biti zadužen za njega težak je teret. Dan državne polufinalne utakmice također je katalizator nasilnog čina koji će ostaviti mladu djevojku traumatiziranom, a grad u previranju.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Betty

Temeljena na kritički hvaljenom filmu „Skate Kitchen“ Crystal Moselle, HBO-ova serija BETTY prati raznoliku skupinu mladih žena koje se snalaze u pretežno muškom svijetu skejtbordinga u New Yorku.
Više na IMDbHBO GO