Britanska produkcija: 80 naslova

thumbnail

theaters Obiteljska veza

Kad se Annabelle probudi u neobičnoj spavaćoj sobi na svoj 30. rođendan, misli da dan ne može biti gori. Ali tada uđe Bernard, čovjek dovoljno star da joj bude djed...
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Acijobu

„Acijobu“ je priča o serijskom ubojici ispričana unatrag. Počinitelj je uhvaćen prije nego što se drama vraća u prošlost do samog početka njegova ubilačkog pohoda. Richard Dormer kreće u opsesivan lov za serijskim ubojicom.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Banksy i uspon vandalske umjetnosti

Banksy, najzloglasniji svjetski ulični umjetnik, čija politička umjetnost, kriminalističke ekshibicije i odvažni prepadi zgražaju vlasti stvara novi revolucionarni pokret dok njegov identitet ostaje obavijen velom tajne.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Barut

London, 1605. Robert Catesby, čvrsti katolik u doba kada dominantno protestantska Engleska nemilosrdno progoni katolike, osmišljava plan da raznese zgradu Parlamenta i ubije kralja. „Barut“ se bavi povijesnim okolnostima ove urote.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Bilježnica mladog liječnika

Godine 1917., uoči Ruske revolucije, mladi liječnik postaje upravitelj jezive bolnice u zabiti. Upravo je završio fakultet i potpuno je nespreman za bizarne ljude i alarmantne bolesti koje ga očekuju.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Britanija u malom

Matt Lucas i David Walliams predstavljaju mnoštvo bizarnih likova u nadrealnoj, ali smiješnoj turneji Britanskim otočjem i njegovim neobičnim stanovnicima. Ova se disekcija britanskog života pita: „Tko su Britanci? Što rade? I zašto?“
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Browningova verzija

Ogorčeni sredovječni nastavnik Andrew prisiljen je napustiti posao. Zbog slabog zdravlja i braka koji mu se raspada Andrew je prisiljen preispitati svoj život kada mu mladi student ponudi neočekivanu gestu dobrote.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Jednom davno

Pustolovine brata i sestre Alice i Petera koji se transformiraju u Petra Pana i Alisu u zemlji čudesa kako bi pomogli svojim roditeljima – koje glume David Oyelowo i Angelina Jolie – da prevladaju tragediju gubitka najstarijeg sina.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Često postavljana pitanja o putovanju kroz vrijeme

Kad se tri neprilagođenika nađu na zagonetnom putovanju kroz vrijeme dok piju u svom omiljenom baru, rezultat je komična kriza zamjene identiteta, za dlaku izbjegnutih nesreća, romanse i anarhije – dok je budućnost čovječanstva na kocki.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Četvero djece i stvor

Priča prati četvero djece na obiteljskom odmoru u Cornwallu. Na plaži susreću stvorenje zvano Psammead koje ima moć ispunjavanja želja. Upoznaju i lokalnog čudaka Tristana koji želi zatočiti Psammeada radi osobne koristi.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Čovjek ptica

Priča o starom avijatičaru koji se bori da ostane u zraku. Mami zimi ima previše vremena pa se preobražava u inženjera aeronautike. Vidimo ga kako izrađuje dijelove za svoj voljeni „Buntovnik“, ultralagani avion.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Daljina

Avanturističko putovanje na daleki Istok i u vlastitu prošlost.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Danska

Herb je nesretni, nezaposleni Velšanin. Ima grozne susjede te još gore izglede za budućnost. Nakon što otkrije da danski zatvorenici žive relativno luksuznim životom, Herb napokon ima nešto čemu teži: životu u Danskoj… u zatvoru.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Druga strana sporta

HBO se udružio s izvršnim producentima Peterom Bergom i Sarom Aubrey te napravio inovativnu dokumentarnu seriju „Druga strana sporta“. Serija se bavi složenim i višeslojnim temama u sportu i otkriva njihovu povezanost javnosti.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Durrellovi

Temeljena na popularnoj trilogiji Geralda Durrella, DURRELLOVI su topla, smiješna, simpatična britanska serija o pustolovinama jedne obitelji na prelijepom grčkom otoku nakon što napuste svoj dom u Engleskoj u nadi za bolji život.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Džentlmen Jack

Serija prati priču Anne Lister, imućne zemljoposjednice iz Yorkshirea poznate po dnevniku od četiri milijuna riječi u kojem je pisala o svojoj lezbijskoj vezi, putovanju i nastojanju da promijeni sudbinu stare obiteljske kuće Shibden Hall.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Ex machina

Caleb, 26-godišnji programer izabran je da sudjeluje u neobičnom i fascinantnom eksperimentu u kojem mora komunicirati s prvom pravom umjetnom inteligencijom na svijetu, smještenom u tijelo lijepe djevojke robota.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Strah

Udovica Svetla u bugarskom selu u blizini granice s Turskom tijekom lova u šumi susretne migranta iz Afrike. Kada ga primi k sebi dok on planira ostatak putovanja do Njemačke, to joj potpuno promijeni život.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Filofobija

Film smješten na engleskom selu, prikazuje adolescenciju u malom mjestu. Nadobudnom piscu Kaiju i njegovim prijateljima ostaje jedan tjedan škole. Kako će provesti to vrijeme, stajat će jednog od njih života, a ostale zauvijek promijeniti.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Lopov

London, 1962. Progonjena mračnom pričom iz prošlosti majke rođene u Njemačkoj, šestogodišnja Ruthie počinje sumnjati da voljena obiteljska domaćica krade. LOPOV istražuje dugotrajni utjecaj naslijeđene traume.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Godine i godine

Ova drama u šest nastavaka prati članove mančesterske obitelji Lyons čiji se životi puni obveza sastanu jedne sudbonosne noći 2019. g. Radnja zatim prelazi u budućnost te prati živote i ljubavi Lyonsovih tijekom idućih 15 godina.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Goli pištolj

Policijski poručnik Frank Drebin mora zaustaviti zlog biznismena Vincenta Ludwiga da dovrši svoj đavolski plan ispiranja mozga igraču bejzbola uređajem za kontrolu uma i ubojstva kraljice Elizabete II. koja je u posjetu Los Angelesu.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video IT-ovci

Radnje smještene u britanskoj tvrtki „Reynholm Industries“, serija prati nezgode i kaos troje djelatnika IT odjela: štreberskog genijalca Mossa, lijenog Roya i voditeljice odjela Jen, koja ne zna ništa o IT-u.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Joeova palača

Ovaj TV-film vrti se oko mračnoga, mrkog doma bogatog i ekscentričnog Londončanina Elliota i njegova odnosa s Joeom, mladim sinom pazikuće i čistačice njegova doma.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Katarina Velika

Usred skandala, spletki i golemog sukoba ruska carica Katarina Velika razvija jedinstven i odan odnos s Grigorijem Potemkinom dok zajedno svladavaju svoje protivnike i postaju arhitekti moderne Rusije.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Kelly

Žena je zamoljena da čuva psa majčine prijateljice. Nažalost, pas ugine, a žena mora smisliti kako prebaciti preminulog ljubimca veterinarima.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Klika

Srodne duše od djetinjstva, Holly i Georgia na prvoj su godini fakulteta u Edinburghu. No kad Georgiu privuče elitna klika mladih žena, Holly je skeptična jer sluti da djevojke povezuje nešto zlokobnije od prijateljstva.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Krčma Jamajka

Smještena 1821. na vjetrovitim cornwallskim vrištinama, priča prati putovanje mlade Mary koja je nakon majčine smrti primorana živjeti s tetom i tetkom te uskoro otkriva neugodna događanja u svom novom domu.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Križić-kružić

Serija prati dvoje mladih koje razdvaja boja kože, a spaja zabranjena ljubav. Sephy je „Križić“, pripadnica crnačkog vladajućeg staleža. Callum je „Kružić“, pripadnik bjelačkog nižeg staleža koji su nekada bili robovi.
Više na IMDbHBO GO