Britanska produkcija: 103 naslova

thumbnail

theaters 1. studenoga

Na putu da svjedoči smaknuću ubojice svog sina, majka je rastrgana između odmazde i ponovnog povezivanja s otuđenom kćeri.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Acijobu

„Acijobu“ je priča o serijskom ubojici ispričana unatrag. Počinitelj je uhvaćen prije nego što se drama vraća u prošlost do samog početka njegova ubilačkog pohoda. Richard Dormer kreće u opsesivan lov za serijskim ubojicom.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Banksy i uspon vandalske umjetnosti

Banksy, najzloglasniji svjetski ulični umjetnik, čija politička umjetnost, kriminalističke ekshibicije i odvažni prepadi zgražaju vlasti stvara novi revolucionarni pokret dok njegov identitet ostaje obavijen velom tajne.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Barut

London, 1605. Robert Catesby, čvrsti katolik u doba kada dominantno protestantska Engleska nemilosrdno progoni katolike, osmišljava plan da raznese zgradu Parlamenta i ubije kralja. „Barut“ se bavi povijesnim okolnostima ove urote.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Bilježnica mladog liječnika

Godine 1917., uoči Ruske revolucije, mladi liječnik postaje upravitelj jezive bolnice u zabiti. Upravo je završio fakultet i potpuno je nespreman za bizarne ljude i alarmantne bolesti koje ga očekuju.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Brexit

Benedict Cumberbatch glumi glavnu ulogu u pravodobnoj i uvjerljivoj zakulisnoj drami o referendumskoj kampanji Brexitu. Film prati kampanju iz perspektive uglavnom nepoznatih stratega iz tabora za ostanak i za odlazak.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Britanija u malom

Matt Lucas i David Walliams predstavljaju mnoštvo bizarnih likova u nadrealnoj, ali smiješnoj turneji Britanskim otočjem i njegovim neobičnim stanovnicima. Ova se disekcija britanskog života pita: „Tko su Britanci? Što rade? I zašto?“
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Browningova verzija

Ogorčeni sredovječni nastavnik Andrew prisiljen je napustiti posao. Zbog slabog zdravlja i braka koji mu se raspada Andrew je prisiljen preispitati svoj život kada mu mladi student ponudi neočekivanu gestu dobrote.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Jednom davno

Pustolovine brata i sestre Alice i Petera koji se transformiraju u Petra Pana i Alisu u zemlji čudesa kako bi pomogli svojim roditeljima – koje glume David Oyelowo i Angelina Jolie – da prevladaju tragediju gubitka najstarijeg sina.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Često postavljana pitanja o putovanju kroz vrijeme

Kad se tri neprilagođenika nađu na zagonetnom putovanju kroz vrijeme dok piju u svom omiljenom baru, rezultat je komična kriza zamjene identiteta, za dlaku izbjegnutih nesreća, romanse i anarhije – dok je budućnost čovječanstva na kocki.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Četvero djece i stvor

Priča prati četvero djece na obiteljskom odmoru u Cornwallu. Na plaži susreću stvorenje zvano Psammead koje ima moć ispunjavanja želja. Upoznaju i lokalnog čudaka Tristana koji želi zatočiti Psammeada radi osobne koristi.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Čovjek ptica

Priča o starom avijatičaru koji se bori da ostane u zraku. Mami zimi ima previše vremena pa se preobražava u inženjera aeronautike. Vidimo ga kako izrađuje dijelove za svoj voljeni „Buntovnik“, ultralagani avion.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Čovjek sa zlatnim pištoljem

Agent James Bond (Roger Moore) traži ukradeni izum koji sunčevu toplinu može pretvoriti u razorno oružje. Ubrzo mu se put križa s prijetećim Franciscom Scaramangom, tako vještim plaćenikom da ima sedmeroznamenkasti honorar.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Daljina

Avanturističko putovanje na daleki Istok i u vlastitu prošlost.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Danska

Herb je nesretni, nezaposleni Velšanin. Ima grozne susjede te još gore izglede za budućnost. Nakon što otkrije da danski zatvorenici žive relativno luksuznim životom, Herb napokon ima nešto čemu teži: životu u Danskoj… u zatvoru.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Dijamanti su vječni

Istražujući misteriozne aktivnosti na svjetskom tržištu dijamanata, agent 007 otkriva da njegov zli neprijatelj Blofeld prikuplja dragulje za upotrebu u svom smrtonosnom laserskom satelitu... a sudbina svijeta visi o koncu!
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Dr. No

Agent 007 bori se s misterioznim dr. Noom, genijalcem koji želi uništiti američki svemirski program. Dok započinje odbrojavanje do katastrofe, Bond odlazi na Jamajku kako bi se suprotstavio megalomanskom negativcu u njegovu sjedištu.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Druga strana sporta

HBO se udružio s izvršnim producentima Peterom Bergom i Sarom Aubrey te napravio inovativnu dokumentarnu seriju „Druga strana sporta“. Serija se bavi složenim i višeslojnim temama u sportu i otkriva njihovu povezanost javnosti.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Durrellovi

Temeljena na popularnoj trilogiji Geralda Durrella, DURRELLOVI su topla, smiješna, simpatična britanska serija o pustolovinama jedne obitelji na prelijepom grčkom otoku nakon što napuste svoj dom u Engleskoj u nadi za bolji život.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Džentlmen Jack

Serija prati priču Anne Lister, imućne zemljoposjednice iz Yorkshirea poznate po dnevniku od četiri milijuna riječi u kojem je pisala o svojoj lezbijskoj vezi, putovanju i nastojanju da promijeni sudbinu stare obiteljske kuće Shibden Hall.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Filofobija

Film smješten na engleskom selu, prikazuje adolescenciju u malom mjestu. Nadobudnom piscu Kaiju i njegovim prijateljima ostaje jedan tjedan škole. Kako će provesti to vrijeme, stajat će jednog od njih života, a ostale zauvijek promijeniti.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Gđa Lowry i sin

Intimni prikaz odnosa jednog od najvećih umjetnika 20. stoljeća, L. S. Lowryja i njegove nesretne i kontroli sklone majke koja aktivno pokušava odvratiti svog sina neženju da slijedi svoje umjetničke ambicije.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Godine i godine

Ova drama u šest nastavaka prati članove mančesterske obitelji Lyons čiji se životi puni obveza sastanu jedne sudbonosne noći 2019. g. Radnja zatim prelazi u budućnost te prati živote i ljubavi Lyonsovih tijekom idućih 15 godina.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Goldfinger

Agent 007 (Sean Connery) suočava se licem u lice s jednim od najzloglasnijih zlikovaca svih vremena. Mora nadmudriti Goldfingera kako bi ga spriječio da uništi sve zlato u Fort Knoxu - i uništi svjetsku ekonomiju.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Goli pištolj

Policijski poručnik Frank Drebin mora zaustaviti zlog biznismena Vincenta Ludwiga da dovrši svoj đavolski plan ispiranja mozga igraču bejzbola uređajem za kontrolu uma i ubojstva kraljice Elizabete II. koja je u posjetu Los Angelesu.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video IT-ovci

Radnje smještene u britanskoj tvrtki „Reynholm Industries“, serija prati nezgode i kaos troje djelatnika IT odjela: štreberskog genijalca Mossa, lijenog Roya i voditeljice odjela Jen, koja ne zna ništa o IT-u.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Iz Rusije s ljubavlju

Zli zločinački kartel SPECTRE traži osvetu za smrt svog operativca dr. Noa i postavlja zamku da namami britanskog agenta Jamesa Bonda (Sean Connery) u smrt. Mamac je vrlo traženi sovjetski stroj za šifriranje zvan „Lektor“.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Joeova palača

Ovaj TV-film vrti se oko mračnoga, mrkog doma bogatog i ekscentričnog Londončanina Elliota i njegova odnosa s Joeom, mladim sinom pazikuće i čistačice njegova doma.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Katarina Velika

Usred skandala, spletki i golemog sukoba ruska carica Katarina Velika razvija jedinstven i odan odnos s Grigorijem Potemkinom dok zajedno svladavaju svoje protivnike i postaju arhitekti moderne Rusije.
Više na IMDbHBO GO