Španjolska, portugalska i južnoamerička produkcija: 85 naslova

thumbnail

theaters Afera za koju se umire

Kada se otkrije nevjera jednog para, moraju igrati uvrnutu igru svog otmičara kako bi spasili članove svoje obitelji. Odlazak na vikend pretvara se u noćnu moru psihološkog nadmudrivanja gdje će učiniti sve samo kako bi preživjeli.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Alice

Serija govori o Alice, 26-godišnjoj mladoj ženi koja iz Palmasa doputuje u São Paulo na očev pogreb. Po dolasku u São Paulo Alice otkriva novi svijet, upozna nove prijatelje i pronađe novu ljubav…
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Alice - specijal

Dvije godine po dolasku u São Paulo Alice nastavlja vezu s Nicholasom, počinje tražiti stan i bavi se produkcijom dječjih predstava. Novi i stari prijatelji tjeraju je da razmotri svoje odluke i svoju budućnost.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Bez posebnih obilježja

Magdalena, majka u potrazi za nestalim sinom koji je nestao na putu do američke granice, upoznaje Miguela, nedavno deportiranog iz SAD-a natrag u Meksiko. Zajedno se probijaju kroz neumoljive krajolike koji vrve paravojskom.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Bit će vatre

Potpaljivač Amador izlazi iz zatvora i vraća se kući kako bi živio s majkom i njihovim trima kravama u malom selu. Život ide polako slijedeći ritam prirode. Sve do jedne noći kada požar počne harati regijom.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Bjegunci

Četvoricu muškaraca regrutirala je Kika Ferragut, šefica moćna čileanskog narkokartela, za posao koji će im promijeniti živote: transport tona kokaina iz Bolivije u čileansku luku Iquique, u zamjenu za milijun dolara.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Crna Venera

Početak 19. stoljeća. Crnkinja Saartjie izložena je pred gladnom europskom gomilom kao egzotična atrakcija. Njezina neobična anatomija postaje predmet znanstvenog ispitivanja i meta muškog razvrata.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Brončani vrt

Životi Fabiana i Lile Danubio zauvijek se promijene kad njihova četverogodišnja kći nestane bez traga na metrou u Buenos Airesu. Nema motiva, nema tragova i nema svjedoka. Roditelji počinju očajničku potragu za svojim djetetom.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Capadocia

Radnja ove drame smještena je u izmišljeni ženski zatvor u Mexico Cityju pun korupcije. Odvjetnica za prava zatvorenika Teresa Lagos suprotstavlja se korporativnom sluzi Federicu Marquezu u borbi za srce i duše zatvora i zatvorenica.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Vražji ples

Djevojke iz skromnog gradića usred pustinje sustavno nestaju, a policija ili vlasti ništa ne poduzimaju. Obitelji očajnički traže pomoć, ali suočene su s birokracijom, diskriminacijom i potpunim napuštanjem.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Dok traje rat

Španjolska, 1936. Nacionalističke trupe marširaju prema Salamanci objavivši rat protiv demokratski izabrane vlade. Miguel de Unamuno, jedan od vodećih španjolskih intelektualaca, i dalje je skeptičan i oklijeva javno osuditi fašizam.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Dostojanstvo

Njemački kult „Colonia Dignidad“ zlostavljao je djecu te mučio i ubijao zatvorenike u svojoj tajnoj bazi. Nakon smrti čileanskog diktatora Pinocheta, Leo Ramírez, mladi savezni tužitelj, mora dovesti njihova vođu Paula Schaefera pred sud.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Lovčev muk

Ismael Guzmán, zaposleni rendžer, svakodnevno patrolira planinama tražeći krivolovce. Orlando Venneck vlasnik je farme i lovac. Obojica štuju planinu na svoj način, ali način na koji je iskorištavaju stavlja ih na suprotne strane.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Faze jedne žene

Serija prati pustolovine Grace, nedavno rastavljene žene u 30-ima, koja jedva čeka započeti nov život. U svojoj potrazi za ljubavlju, Grace se zbliži s nekolicinom muškaraca, ali ubrzo shvati da pronaći partnera nije lako…
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Naprijed, mladi!

Film pripovijeda isprepletene priče četvero tinejdžera koji se muče sa životnim besmislicama i bune protiv svijeta odraslih u suvremenom Mexico Cityju.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Gomora

GOMORA je povjerljiva priča o Camorri, strašnoj napuljskoj kriminalnoj organizaciji, ispričana očima 30-godišnjeg Cira, desne ruke klanskoga kuma Pietra Savastana, i o nemilosrdnom ratu za preuzimanje „Sustava“.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Gospodin Avila

Gospodin Avila oženjen je čovjek iz srednje klase koji balansira između dva posla: života trgovca osiguranjem i plaćenika koji radi za kriminalnu organizaciju. Četiri mjeseca nakon smrti sina Emiliana Avila vodi izmučen, paranoičan život.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Hotel Coppelia

Dominikanska Republika, 1965. U bordelu na obali životi skupine prostitutki dramatično se preokrenu kad američka vojska okupira zemlju. Djevojke se moraju suočiti s dilemom: spavati s neprijateljem ili zaštititi svoje dostojanstvo.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Hrđa

Upozoravajuća priča o tinejdžerskim traumama u dobu društvenih medija, HRĐA istražuje posljedice opsesivnog digitalnog života i društva temeljenog na slikama. Riječ je o drami o srednjoškolki čija je intimna videosnimka izašla u javnost.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Inicijali S. G.

Sergio Garces (50) neuspjeli je glumac kojeg muče problemi s kontrolom bijesa i loša sreća. Kad razbije nos u nesreći na biciklu, uslijedi niz nesretnih događaja uključujući aferu u koja dobiva neočekivano mračan preokret.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Između dviju voda

Kad Isra izađe iz zatvora, a Cheíto se vrati kući nakon duge turneje s marincima, obojica se vrate na otok San Fernando. Ponovno okupljanje braće budi sjećanja na nasilnu smrt njihova oca kad su bili tek djeca.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Kod kuće

Proljeće 2020., Španjolska. Pet redatelja nudi nam pet priča snimljenih na svojim mobilnim telefonima bez izlaska iz kuće, u kojima blokada zbog koronavirusa djeluje kao katalizator na pitanje tko smo.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Kolovoz

Socijalno nabijen debi Armanda Capóa inspiriran je filmaševim odrastanjem na ruralnoj Kubi tijekom vrhunca krize splavara 1994. godine, kada je masovna ilegalna migracija u SAD spojila ekonomsku bijedu sa socijalnim kaosom.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Kraljevstvo nebesko

Križarski ratovi - 200-godišnji sukob Europe i istoka koji je podijelio svijet – okvir su priče o mladome Francuzu koji otkriva da je njegova sudbina u viteštvu, i koji nastoji živjeti onako kako bi vitez doista trebao.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Snaga

Da pobjegne od krize u Venezueli i svog alkoholizma, Roque se povlači u amazonsku džunglu kako bi obnovio kolibu izgrađenu u sretnijim vremenima. Ondje se pridruži prijateljima u ilegalnom rudniku zlata koji kontrolira kolumbijska gerila.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters La Llorona

Alma je ubijena sa svojom djecom tijekom vojnog napada u Gvatemali, ali 30 godina poslije, kad generala koji je naredio genocid proglase nevinim, Alma se vraća u svijet živih da muči tog čovjeka.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Led u plamenu

Možemo li preokrenuti klimatske promjene? LED U PLAMENU istražuje mnoge načine kako smanjiti unos ugljika u atmosferu i, što je još važnije, kako „izvući“ ugljik iz atmosfere i tako utrti put spuštanju globalnih temperatura.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Ljubav za sladokusce

Priča o paru koji se upozna preko aplikacije ljubitelja hrane. Tijekom nekoliko spojeva otkrit će gdje im se ukusi preklapaju i jesu li njihova strast prema hrani i prezir prema gurmanskim pretenzijama dovoljni da probude pravu ljubav.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Magloviti vrh

Nedavnom legalizacijom marihuane u Brazilu Biriba, mladi trgovac iz Sao Paula, odlučuje se ostaviti kriminala i iskoristiti svoje znanje za legalnu prodaju proizvoda, zajedno sa svojim neiskusnim partnerom i investitorom, Vinijem.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Mandrake

„Mandrake“ je dramska serija iz Latinske Amerike koju je producirala kuća HBO Latin America i koja je snimljena na portugalskome jeziku. Serija prati karizmatičnog odvjetnika Paola Mandrakea koji se bavi kaznenim pravom.
Više na IMDbHBO GO