Španjolska, portugalska i južnoamerička produkcija: 73 naslova

thumbnail

theaters 492

Pobožnog mladića Julija Santanu njegov cinični ujak unovači kao profesionalnog ubojicu. Tijekom smrtonosne karijere Julio je ubio nevjerojatnih 492 ljudi, no svaki put kad bi potegnuo okidač, pekla bi ga savjest.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Afera za koju se umire

Kada se otkrije nevjera jednog para, moraju igrati uvrnutu igru svog otmičara kako bi spasili članove svoje obitelji. Odlazak na vikend pretvara se u noćnu moru psihološkog nadmudrivanja gdje će učiniti sve samo kako bi preživjeli.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Alice

Serija govori o Alice, 26-godišnjoj mladoj ženi koja iz Palmasa doputuje u São Paulo na očev pogreb. Po dolasku u São Paulo Alice otkriva novi svijet, upozna nove prijatelje i pronađe novu ljubav…
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Alice - specijal

Dvije godine po dolasku u São Paulo Alice nastavlja vezu s Nicholasom, počinje tražiti stan i bavi se produkcijom dječjih predstava. Novi i stari prijatelji tjeraju je da razmotri svoje odluke i svoju budućnost.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Bit će vatre

Potpaljivač Amador izlazi iz zatvora i vraća se kući kako bi živio s majkom i njihovim trima kravama u malom selu. Život ide polako slijedeći ritam prirode. Sve do jedne noći kada požar počne harati regijom.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Bjegunci

Četvoricu muškaraca regrutirala je Kika Ferragut, šefica moćna čileanskog narkokartela, za posao koji će im promijeniti živote: transport tona kokaina iz Bolivije u čileansku luku Iquique, u zamjenu za milijun dolara.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Brončani vrt

Životi Fabiana i Lile Danubio zauvijek se promijene kad njihova četverogodišnja kći nestane bez traga na metrou u Buenos Airesu. Nema motiva, nema tragova i nema svjedoka. Roditelji počinju očajničku potragu za svojim djetetom.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Capadocia

Radnja ove drame smještena je u izmišljeni ženski zatvor u Mexico Cityju pun korupcije. Odvjetnica za prava zatvorenika Teresa Lagos suprotstavlja se korporativnom sluzi Federicu Marquezu u borbi za srce i duše zatvora i zatvorenica.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Čovjek koji je kupio Mjesec

Tajni talijanski agent Kevin Pirelli poslan je na otok svojih predaka kako bi pronašao sardinijskog ribara koji je prisvojio Mjesec. Unatoč opsežnoj obuci, Kevina ništa ne može pripremiti za pravu Sardiniju.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Čudesni park

June, djevojčica bujne mašte, dolazi do nevjerojatnog otkrića – zabavni park njezinih snova je stvaran. Ali kad se dogodi nevolja, June i njezin osobenjački tim životinjskih prijatelja započinju nezaboravno putovanje kako bi spasili park.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Dora istražuje izgubljeni grad

U pratnji svog majmunskog prijatelja Čizme i grupe loše opremljenih prijatelja istraživačica Dora kreće u opasnu potragu da spasi roditelje dok pokušava riješiti naizgled nemogući misterij o izgubljenoj civilizaciji Inka.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Dostojanstvo

Njemački kult „Colonia Dignidad“ zlostavljao je djecu te mučio i ubijao zatvorenike u svojoj tajnoj bazi. Nakon smrti čileanskog diktatora Pinocheta, Leo Ramírez, mladi savezni tužitelj, mora dovesti njihova vođu Paula Schaefera pred sud.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Dozvola za ubojstvo

James Bond (Timothy Dalton) postaje odmetnik i ulazi u trag jednom od najbrutalnijih i najmoćnijih vođa međunarodnog narkokartela. Nakon ubojstva svog prijatelja ne bori se samo za zemlju i pravdu nego i za osobnu osvetu!
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Faze jedne žene

Serija prati pustolovine Grace, nedavno rastavljene žene u 30-ima, koja jedva čeka započeti nov život. U svojoj potrazi za ljubavlju, Grace se zbliži s nekolicinom muškaraca, ali ubrzo shvati da pronaći partnera nije lako…
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Frida

Život nadrealistične meksičke slikarice Fride Kahlo. Potekla iz skromne obitelji, Frida je ostvarila slavu kao darovita umjetnica originalne vizije koja je živjela odvažnim životom kao politička, umjetnička i seksualna revolucionarka.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Gloria Bell

Gloria (Julianne Moore) slobodoumna je rastavljena žena koja noći provodi na plesnom podiju, veselo se opuštajući po klubovima Los Angelesa. Nakon što jedne noći upozna Arnolda, Gloria se nađe u neočekivanoj novoj romansi.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Gomora

GOMORA je povjerljiva priča o Camorri, strašnoj napuljskoj kriminalnoj organizaciji, ispričana očima 30-godišnjeg Cira, desne ruke klanskoga kuma Pietra Savastana, i o nemilosrdnom ratu za preuzimanje „Sustava“.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Gospodin Avila

Gospodin Avila oženjen je čovjek iz srednje klase koji balansira između dva posla: života trgovca osiguranjem i plaćenika koji radi za kriminalnu organizaciju. Četiri mjeseca nakon smrti sina Emiliana Avila vodi izmučen, paranoičan život.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Hrđa

Upozoravajuća priča o tinejdžerskim traumama u dobu društvenih medija, HRĐA istražuje posljedice opsesivnog digitalnog života i društva temeljenog na slikama. Riječ je o drami o srednjoškolki čija je intimna videosnimka izašla u javnost.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Inicijali S. G.

Sergio Garces (50) neuspjeli je glumac kojeg muče problemi s kontrolom bijesa i loša sreća. Kad razbije nos u nesreći na biciklu, uslijedi niz nesretnih događaja uključujući aferu u koja dobiva neočekivano mračan preokret.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Između dviju voda

Kad Isra izađe iz zatvora, a Cheíto se vrati kući nakon duge turneje s marincima, obojica se vrate na otok San Fernando. Ponovno okupljanje braće budi sjećanja na nasilnu smrt njihova oca kad su bili tek djeca.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Jedan dan života

„Jedan dan života“ napeta je priča o tromjesečnom putovanju poznatog poljskog novinara Ryszarda Kapuścińskog kroz Angolu opustošenu ratom gdje su se fronte pomicale poput kaleidoskopa iz dana u dan.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Kas

Carme živi u planinskom selu u Galiciji s bolesnom majkom i ocem Ramonom, s kojima jedva razgovara. Radi u pekarnici i osjeća potrebu za bijegom iz ove ugnjetavajuće atmosfere, ali čini se da je okolnosti uvijek spriječe.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Kod kuće

Proljeće 2020., Španjolska. Pet redatelja nudi nam pet priča snimljenih na svojim mobilnim telefonima bez izlaska iz kuće, u kojima blokada zbog koronavirusa djeluje kao katalizator na pitanje tko smo.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Kolovoz

Socijalno nabijen debi Armanda Capóa inspiriran je filmaševim odrastanjem na ruralnoj Kubi tijekom vrhunca krize splavara 1994. godine, kada je masovna ilegalna migracija u SAD spojila ekonomsku bijedu sa socijalnim kaosom.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Led u plamenu

Možemo li preokrenuti klimatske promjene? LED U PLAMENU istražuje mnoge načine kako smanjiti unos ugljika u atmosferu i, što je još važnije, kako „izvući“ ugljik iz atmosfere i tako utrti put spuštanju globalnih temperatura.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Ljubav za sladokusce

Priča o paru koji se upozna preko aplikacije ljubitelja hrane. Tijekom nekoliko spojeva otkrit će gdje im se ukusi preklapaju i jesu li njihova strast prema hrani i prezir prema gurmanskim pretenzijama dovoljni da probude pravu ljubav.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Magloviti vrh

Nedavnom legalizacijom marihuane u Brazilu Biriba, mladi trgovac iz Sao Paula, odlučuje se ostaviti kriminala i iskoristiti svoje znanje za legalnu prodaju proizvoda, zajedno sa svojim neiskusnim partnerom i investitorom, Vinijem.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Mandrake

„Mandrake“ je dramska serija iz Latinske Amerike koju je producirala kuća HBO Latin America i koja je snimljena na portugalskome jeziku. Serija prati karizmatičnog odvjetnika Paola Mandrakea koji se bavi kaznenim pravom.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Mandrake

Dvodijelni televizijski film prati Paola Mandrakea, kaznenog odvjetnika iz Rio de Janeira koji u ime svojih klijenata zadire u podzemlje Rija. Mladi pravnik donosi mu složen novi slučaj koji bi mu mogao promijeniti život.
Više na IMDbHBO GO