Ukupno: 1151 film.

thumbnail

theaters  Bilješke s terena

Koristeći sebi karakterističnu formu kazališta, Anna Deavere Smith ukazuje na nedostatak prilika i sredstava za mlade ljude koji žive u siromaštvu i kako ih te okolnosti često vode u kaznenopravni sustav.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters 12 moćnih sirotana

Istinita priča o footballskoj momčadi sirotišta u Fort Worthu, koju je tijekom Velike depresije vodio trener Rusty Russell na državno prvenstvo Teksasa. Rusty je razvio inovativne strategije koje će definirati moderni američki nogomet.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters 13 sati: Tajni vojnici Benghazija

Film prikazuje istinitu priču o šestorici elitnih bivših vojnih operativaca dodijeljenih da zaštite CIA-u koja se borila unatoč poraznim izgledima kad su teroristi napali uporište Veleposlanstva SAD-a u Bengaziju u Libiji, 11. rujna 2012.
Više na HBO GO

thumbnail

theaters 14 dana, 12 noći

Nakon što je izgubila posvojenu kćer Claru u tragičnoj nesreći, Isabelle krene na putovanje u Vijetnam, Clarinu domovinu. Ondje, Isabelle otkriva zemlju svoje kćeri i neočekivano upozna ženu koja je donijela Claru na svijet.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters 150 milijuna čarobnih vrabaca

Nestanak njezina mlađeg brata ponuka 9-godišnju Jhalki na potragu za njim pod svaku cijenu. Nadahnut stvarnim događajima i trgovinom ljudima u svojoj pozadini, film postaje atipičan triler nade, hrabrosti i upornosti.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters 1982

Smješten u pozadini početka libanonskog rata 1982., film prati Yasmine, učiteljicu u Bejrutu, te Wissama, dječaka iz njezina razreda koji pokušava pronaći hrabrost kako bi svojoj školskoj kolegici Joani priznao da je zaljubljen u nju.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters 200 metara

Nakon što je saznao da mu je sin doživio nesreću i da se nalazi u bolnici, očajan palestinski građevinski radnik na kraju se pokušava ušuljati preko zida između Izraela i Zapadne obale kako bi ga vidio.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters 21 Jump Street

Kad se policajci Schmidt i Jenko pridruže tajnoj jedinici Jump Street, iskoriste svoj mladenački izgled kako bi otišli na tajni zadatak prerušeni u srednjoškolce. Pištolje i značke zamijene ruksacima te krenu uništiti opasan lanac droge.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters 22 Jump Street

Nakon što su dvaput prošli kroz srednju školu, velike promjene čekaju policajce na tajnom zadatku Schmidta i Jenka kada moraju glumiti studente i razotkriti neuhvatljivoga dilera droge na kampusu.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Trideset novčića: Analiza likova

Malo bolje upoznajte likove serije „Trideset novčića“ prema riječima same glumačke postave. Glavni glumci dijele svoja razmišljanja o vlastitim likovima: dobrima, zlima, svojim snagama i manama.
Više na HBO GO

thumbnail

theaters Trideset novčića: Trailer 2

Otac Vergara bježi od svoje prošlosti tražeći utočište od đavla koji ga progoni kako bi pronašao blago – jedan od trideset novčića za koje je Juda izdao Isusa Krista. Došlo je vrijeme da se ponovno suoči s njim i ovaj je put spreman
Više na HBO GO

thumbnail

theaters 300

Godine 480. p. n. e. vlada ratno stanje između Perzije, kojom stoluje kralj Kserkso, i Grčke. U Bitki kod Termopila, Leonida, kralj grčkog grada države Sparte, predvodi svojih 300 ratnika protiv masivne perzijske vojske.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters 300: Uspon carstva

Grčki general Temistoklo pokušava ujediniti Grčku predvodeći napad na napadačku perzijsku vojsku predvođenu izdajničkim kraljem bogom Kserksom te zavodljivom i ambicioznom Artemizijom, osvetničkom zapovjednicom perzijske mornarice.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters 40 godina Rockyja

Prije više od 40 godina Sylvester Stallone bio je gotovo nepoznati glumac sa snom. Ovaj nevjerojatni dokumentarac bilježi stvaranje najklasičnije priče o autsajderu našega doba koju je ispričao sam legendarni „Rocky“.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters 5. listopada

Priča o čovjeku koji je jednoga dana odlučio napustiti obitelj. Njegovo samozatajno putovanje snimljeno je 10 godina nakon početka. Njegov put je bijeg, način da izbjegne ozbiljnu odluku i riješi se dva kilograma teškog tumora na licu.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters 537 glasova

Film prati političke spletke koje su dovele do neviđenog, osporavanog ishoda predsjedničkih izbora 2000. godine, uključujući kaotično prebrojavanje glasova u Floridi koje je završilo pobjedom Georgea W. Busha za dlaku.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Božić u osamdesetima

Duhovit i iskren osvrt na avanture iz djetinjstva. Smještena u predgrađe Chicaga kasnih 1980-ih, priča se usredotočuje na herkulsku potragu desetogodišnjeg Jakea Doylea da za Božić nabavi najnoviji i najbolji sustav videoigara.
Više na HBO GO

thumbnail

theaters Izbor oružja: Inspirirano Gordonom Parksom

Poznat po tome što je svojim fotografijama proširio uvid u život Afroamerikanaca, Gordon Parks bio je jedan od najistaknutijih američkih umjetnika. Dokumentarac istražuje moć slika u promicanju rasne, ekonomske i društvene jednakosti.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Razgovor o Trideset novčića

Álex de la Iglesia i glavni glumci serije Trideset novčića govore o posebnom univerzumu serije, radnji, tonu i iznenađenjima koja čekaju gledatelje.
Više na HBO GO

thumbnail

theaters Smrt jednog psa

Stariji veterinar i njegova umirovljena supruga uživaju u mirnom, idiličnom životu sve dok im dva događaja ne poremete mir. Operacija psa koja pođe po zlu i pljačka odvući će ih iz paranoje u nasilje, a iz nasilja u besmisao.
Više na HBO GO

thumbnail

theaters Obiteljska veza

Kad se Annabelle probudi u neobičnoj spavaćoj sobi na svoj 30. rođendan, misli da dan ne može biti gori. Ali tada uđe Bernard, čovjek dovoljno star da joj bude djed...
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Dobar čovjek

Aude i Benjamin zaljubljeni su šest godina. Aude pati jer ne može iznijeti trudnoću. Benjamin odluči da će on nositi dijete… jer je nekoć bio žena po imenu Sarah.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Dobra godina

Londonski bankar odseli se u Provansu da proda vinograd naslijeđen od pokojnog ujaka. Nevoljko započne na koncu opojno novo poglavlje svoga života te shvati da u životu treba uživati.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Milijun komadića

Alkoholičar i narkoman James (23) ima dvije mogućnosti: liječenje ili smrt. Kad se probudi u avionu pretučena lica i bez sjećanja na proteklih nekoliko tjedana, odlazi na rehabilitaciju gdje otkriva mnogo više od detoksikacije i terapije.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Mjesto tišine 2

Nakon smrtonosnih događaja kod kuće obitelj Abbott mora se suočiti s užasima vanjskog svijeta. Prisiljeni otići u nepoznato, ubrzo shvate da stvorenja koja love s pomoću zvuka nisu jedina prijetnja koja vreba.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Jedna prokleta gesta

Dok su zapeli u prometu, emocije muža i žene eskaliraju kad im drugi vozač ne mahne u znak zahvalnosti nakon što se ubaci ispred njih.
Više na HBO GO

thumbnail

theaters Loš prijatelj

Mika, bivši prevarant, sada živi slatkim i uspješnim životom pod novim identitetom. Uskoro se ženi i ne može biti sretniji. To jest, sve dok se ludi i nepredvidljivi Poutine, njegov bivši zatvorski kolega, neočekivano ne pojavi...
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters O beskraju

Pogled na svu ljepotu, okrutnost, veličanstvenost i banalnost ljudskog života. Lutamo u stanju nalik snu, kroz koje nas vodi pripovjedač nalik Šeherezadi. Naizgled nevažni trenuci zapravo poprimaju jednak značaj kao i povijesni događaji.
Više na IMDbHBO GO