Europska produkcija: 332 naslova

thumbnail

ondemand_video Spavači

Godina je 1989. Sovjetski Savez raspada se. Nakon 12 g. izgnanstva u Londonu, Marie i Viktor vraćaju se u Prag. Vjeruju da će promjena u zraku uskoro doći i onamo. Ali umjesto toga Viktor nestaje bez traga.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Spomenik Majklu Džeksonu

Mjesnom brijaču u srpskom seocetu sine ideja o podizanju spomenika Michaelu Jacksonu kako bi privukli turiste iz cijeloga svijeta. Nekim se mještanima sviđa ideja, a nekima ne. A tada krećemo na posebnu vožnju Balkanom.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Srbenka

U zimu 1991. godine u Zagrebu je ubijena 12-godišnja Srpkinja. Četvrt stoljeća poslije redatelj Oliver Frljić radi na kazališnoj predstavi o tom slučaju, a probe postaju kolektivna psihoterapija.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Sreća je u malim stvarima

Nakon smrtonosne nesreće Paolo se vraća na Zemlju na još samo 92 minute, zahvaljujući pogreški u računici rajskog ureda. U ovom se trenutku Paolo suočava sa svojom prošlošću i razmišlja kako najbolje provesti posljednje trenutke na Zemlji.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Sretan kraj

Helle se raduje mirovini svog supruga Petera. No posljednjeg dana na poslu Peter kaže da će započeti novu karijeru kao uvoznik vina. Par se razdvoji te oboje kreću u istraživanje novih mogućnosti.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Sretni Lazzaro

Lazzaro, mladi seljak tako dobar da je često pogrešno smatran priglupim, i Tancredi, mladi plemić proklet zbog vlastite mašte, stvore odnos koji će im promijeniti život kad ga Tancredi zamoli da mu pomogne orkestrirati vlastitu otmicu.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Stare prdonje

Ponovno okupljanje trojice starih prijatelja, Pierrota, Mimilea i Antoinea, na pogrebu Antoineove žene prekine Antoineov pronalazak pisma punog otkrića. Lud od bijesa, zaputi se u Toskanu: nikad nije prekasno osvetiti se za nevjeru!
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Strojovođa u potrazi za ljubavlju

Strojovođa Nurlan posljednji put kreće u Baku prije mirovine. Putem mu vlak otkači plavi grudnjak s užeta za sušenje rublja. Nurlan se odluči upustiti u najpustolovnije putovanje svog života: pronaći vlasnicu grudnjaka.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Styx

Uspješna njemačka liječnica ostvaruje svoj dugogodišnji san: jedriti preko Atlantskog oceana. Spremna je na sve… Ili barem misli da jest. No pustolovina prestaje kada naiđe na brod pun izbjeglica.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Sun

Sun je 30-godišnji dostavljač koji živi hektičan život u modernom Parizu. Ova nesigurna, ali sretna ravnoteža bit će ugrožena kada njegov indijski rođak stigne u Francusku da ostvari svoj san: svira sitar u koncertnoj dvorani Olympia.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Sveta utrka

Od Ardena do Col d’Izoarda, preko pokrajnjih cesta i strmih staza, roj kampera kreće u proslavu Tour de Francea. Sunce se zagrijava, ležaljke su vani, a prijatelji stižu.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Svi bogovi na nebu

Simon živi na staroj farmi sam sa svojom sestrom Estelle koja je teški invalid. Uvjeren da su ga u djetinjstvu oteli izvanzemaljci, Simon čeka dan kada će se vratiti da oslobode njega i Estelle od njihove patnje.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Svijet po Ionu B.

Film započinje 2008. godine. Ion B. j62-godišnji je beskućnik koji živi u Bukureštu. Kao mladić, sanjao je da postane filmski redatelj. U 70-ima, počeo je stvarati kolaže koje naziva „svojim filmovima“.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Šaputanje

Tijekom profesionalne konferencije u Pragu dva mađarska simultana prevoditelja shvate da ih sluša samo jedna osoba. Obojica se na vrlo duhovit način bore za njezinu pozornost.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Tajna sreće

Tijekom večeri među prijateljima Tom gura svoju ženu Anu i prijatelja Davida u situacije koje nadilaze apsurd pokušavajući otkriti dobro čuvane tajne. I tako dvojica prijatelja otkrivaju da je nečija sreća drugomu nesreća.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Taoci

Film opisuje stvarne događaje iz 1983. godine, kada je sedam mladih Gruzijaca iz intelektualnih elitnih obitelji pokušalo pobjeći iz Sovjetskog Saveza otmicom lokalnog leta iz Tbilisija u Batumi prisilivši ga da sleti u Tursku.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Tata

Debora posjećuje sestru tinejdžericu Deanu u njihovoj obiteljskoj vikendici u iščekivanju dolaska njihova oca kasno u noć. Dok nadoknađuju izgubljeno vrijeme, Debora i Deana postupno otkrivaju svoje skrivene traume.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Tazzeka

Elias je rođen i odgojen u marokanskom selu Tazzeka gdje je naučio tajne kuhanja dobre hrane. Susret s vrhunskim pariškim kuharom i zaljubljenost u mladu ženu potaknu ga da ode u Pariz kako bi iskusio zapadnjački san.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Teritorij ljubavi

Maria, 30, nestrpljiva je, nemirna i govori pet jezika. U Taipeiju upoznaje Oliviera. Sramežljiv je, spor i govori 14 jezika. Zaljube se. Tada iznenada vijest eksplodira. To je njihova priča, istinita priča.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Teška lova

Dva tehničara za semafore u šali smisle kako bi, manipulirajući prometom, opljačkali blindirani kombi banke i na kraju moraju to izvesti. Sve institucije kojima se obraćaju za pomoć pokažu želju da se pljačka izvrši i da uzmu svoj udio.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Tiha dolina

„Tiha dolina“ istražuje odnos između dvojice tinejdžera koji balansiraju između prijateljstva i uzajamne privlačnosti, zarobljeni u nizu događaja koji ih dovode u opasnost: svjedoče višestrukim ubojstvima.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Tihi dodiri

Mia odlazi živjeti s obitelji kao njihova au pair. Čim stigne, međutim, otkriva da imaju stroga kućna pravila. Mia mora odlučiti hoće li sačuvati svoj integritet ili se prilagoditi načinu života koji joj je potpuno tuđi.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Tilt

TILT je ljubavna priča stavljena u kontekst golemih socijalnih i političkih promjena kasnih 80-ih i ranih 90-ih godina. Može li ova ljubavna priča izdržati izazov brutalnih uvjeta života, imigracije i nemoralne društvene atmosfere?
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Tišina

Par se vozi u grad kako bi pokupili svoju kćer tinejdžericu iz bolnice. Na povratku kući čini se da nitko ne želi razgovarati o razlogu zašto je bila ondje.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Tko je ubio lady Winsley?

Lady Winsley, američka književnica, ubijena je dok je boravila na malom turskom otoku. Veliki detektiv Fergan stiže iz Istanbula kako bi vodio istragu. Vrlo brzo nailazi na dobro čuvane tajne ovog zabačenog kraja.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Toranj u Pisi

V., opsesivno-kompulzivni mladić koji rijetko govori, radi kao pomoćnik na hotelskom parkiralištu. Jednog dana nova zaposlenica Cosmina upada u njegov radni prostor. Ona mu je potpuna suprotnost. Ipak, njih dvoje se zaljubljuju.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Toto i njegove sestre

Totonel (10) i njegove dvije starije sestre čekaju da im se majka vrati kući iz zatvora. Dok odrastaju, svaki nauči preživjeti sam za sebe u nadi da će, kad im se majka vrati, obitelj ponovno biti na okupu.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Tranzit

Kad čovjek pobjegne iz Francuske nakon nacističke invazije, preuzme identitet mrtvog pisca čije papire posjeduje. Zaglavivši u Marseillesu, upozna mladu ženu koja očajnički traži nestalog muža – onog istog kojim se ovaj lažno predstavlja.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Tri dana i jedan život

Božić 1999. godine u mirnom seocetu na Ardenima. Život dječaka Antoinea uskoro će razoriti tri tragična događaja: smrt susjedova psa, nestanak malog Rémija i velika bijesna oluja.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Trideset novčića

Otac Vergara bježi od svoje prošlosti tražeći utočište od đavla koji ga progoni kako bi pronašao blago – jedan od trideset novčića za koje je Juda izdao Isusa Krista. Došlo je vrijeme da se ponovno suoči s njim i ovaj je put spreman.
Više na IMDbHBO GO