Europska produkcija: 306 naslova

thumbnail

Zemlja nade

Finska ljubavna priča koja pokriva 7-godišnje poslijeratno razdoblje od 1945. do 1952. Vlada daje Anni i Veikku takozvanu hladnu farmu, neočišćeno zemljište gdje mladi bračni par počinje graditi svoj novi dom od nule.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

Zemlja pepela

Selva živi u karipskom obalnom gradu. Nakon iznenadnog nestanka jedine majčinske figure trinaestogodišnja djevojčica ostaje jedina koja se brine za svog starog djeda koji više ne želi živjeti...
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ZG80

Krajem osamdesetih nogometni navijači iz Zagreba, zvani Bad Blue Boys, putuju na nogometnu utakmicu u Beograd, dom njihovih najžešćih rivala Delija. Ono što je započelo kao putovanje, uskoro se pretvara u rat na ulicama Beograda.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

Zlatna djevojka

Za rumunjsku gimnastičarku Andreeu Răducan gubitak olimpijske zlatne medalje u Sydneyju 2000. i dalje je trauma. Petnaest godina poslije pokušava shvatiti, kroz oči odrasle osobe, što se zapravo dogodilo.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

Zločin oca Amara

Mladi svećenik, otac Amaro (Gael García Bernal), poslan je u crkvu u maloj seoskoj župi Los Reyes u Meksiku da pomogne ostarjelom ocu Benitu. Ondje je ambiciozni otac suočen s neočekivanim izazovima, tajnama i iskušenjima.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

Žeteoci

Radnje smještene u konzervativnu zemljoradničku zemlju Afrikanera u Južnoafričkoj Slobodnoj Državi, „Žeteoci“ su mračna drama koja sukobljava tinejdžera iz religiozne obitelji s posvojenim siročetom za koje vjeruje da će ga uzurpirati.
Više na IMDbHBO GO