57 naslova odlazi u sljedećih 30 dana

Odlazi 14. svibnja 2021.

thumbnail

theaters Batman u budućnosti: Povratak Jokera

Nakon 40 godina odsutnosti Joker provaljuje na imanje Brucea Waynea otkrivši da zna za Wayneov prošli tajni identitet. Joker gotovo ubije svog neprijatelja, ali Terry McGinnis, Wayneov štićenik, Wayneu spašava život – zasad.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Batman: Napad na Arkham

Vlada okuplja skupinu superzlikovaca kodnog imena Odred otpisanih i prisiljava ih da provale u psihijatrijsku bolnicu Arkham kako bi vratili tajne informacije koje je ukrao Riddler, a Batman se ubrzo uključuje.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Batman: Hush

Tajanstveni novi zlikovac poznat samo kao Hush koristi galeriju zlikovaca da uništi Batmanovu karijeru borbe protiv kriminala, kao i osobni život Brucea Waynea – koji je već zakomplicirao njegov odnos sa Selinom Kyle, zvanom Žena Mačka.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Batman: Povratak maskiranih križara

Vraćamo se u šezdesete godine prošlog stoljeća kad Batman i Robin kreću u akciju jer najopakiji supernegativci Gotham Cityja - uključujući Jokera, Pingvina, Riddlera i Ženu Mačku – pokrenu plan da osvoje grad i, u konačnici, svijet.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Batman: Povratak Viteza Tame, 1. dio

Deset je godina prošlo otkako je ostarjeli Batman otišao u mirovinu, a Gotham City je utonuo duboko u dekadenciju i bezakonje. Sad se Vitez Tame vraća na ulice kako bi zaustavio prijetnju mutiranih bandi koje su preplavile grad.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Batman: Povratak Viteza Tame, 2. dio

Iako se ostarjeli Vitez Tame vratio borbi protiv kriminala, Amerika više ne želi njegovu vrstu osvetnika. Nakon što se suoči sa svojim najvećim neprijateljem, Jokerom, Batman se nađe u smrtnoj borbi sa svojim bivšim saveznikom Supermanom.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Batman: Strašan vic

Joker pokreće svoj najdijaboličniji napad dosad na načelnika Gordona i njegovu obitelj. Na Batmanu je da zaustavi ovog luđaka – ali pritom će shvatiti kako su on i njegov najveći neprijatelj u velikoj mjeri isti.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Odred otpisanih: Paklene posljedice

Posebna skupina zatočenih zlikovaca dobiva misiju da pronađu mistični predmet. Deadshot, Harley Quinn, Bronze Tiger, Kapetan Bumerang, Killer Frost i Copperhead riskiraju svoje živote kako bi pronašli moćan objekt.
Više na IMDbTMDbHBO GO

Odlazi 24. svibnja 2021.

Odlazi 27. svibnja 2021.

thumbnail

theaters Povratak

Kad sin Joyce Smith John padne i propadne kroz led zaleđenog jezera tijekom igre, brzo ga odvedu u bolnicu, ali on ne reagira. Joyce odbija gubiti nadu prkoseći znanosti i povijesti dok se moli za Johnov oporavak.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Posljedice

Njemačka, 1946. Film govori o ljubavnom trokutu između nesretnog bračnog para iz Engleske (Keira Knightley i Jason Clarke) i njemačkog udovca (Alexander Skarsgård) čiju su kuću prisvojili u poslijeratnom Hamburgu.
Više na IMDbTMDbHBO GO

Odlazi 28. svibnja 2021.

thumbnail

ondemand_video Šest

Drama ŠEST prati bratstvo suvremenih američkih ratnika, Navy SEAL tim šest, najbolje od najboljih, čija misija 2014. da eliminiraju vođu talibana u Afganistanu pođe po zlu kada otkriju da američki građanin surađuje s teroristima.
Više na IMDbTMDbHBO GO

Odlazi 30. svibnja 2021.

thumbnail

theaters Wonder Woman 1984 - Trailer

Sudbina svijeta još jedanput je na kocki, a samo ga Wonder Woman može spasiti. Nova priča zatječe Dianu Prince kako neprimjetno živi među smrtnicima u živahnim, elegantnim 1980-ima – eri hedonizma i želje za posjedovanjem. Premijera: 11.5.
Više na HBO GO

Odlazi 31. svibnja 2021.

thumbnail

theaters 10 razloga zašto te mrzim

Prvog dana u novoj školi Cameron se odmah zaljubi u Biancu, prekrasnu djevojku iz svojih snova. Jedini je problem što je Bianci zabranjeno izlaziti sve dok njezina mrzovoljna, potpuno nepoželjna starija sestra Kat ne izađe!
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Alfa – pravo na ubijanje

Dok policija Manile juriša na slamove kako bi uhitila jednog od najvećih narkobosova u gradu, korumpirani policajac Espino i informator Elijah bježe s ruksakom punim novca i metamfetamina. Ali ne mogu dugo izbjegavati smrtonosnu odmazdu.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Američki varalice

Genijalni prevarant Irving Rosenfeld i njegova jednako lukava partnerica Sydney Prosser primorani su surađivati s impulzivnim agentom FBI-a Richiejem DiMasom. Moraju smisliti zamku za političke manipulatore i mafijaše iz New Jerseyja.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Crno i plavo

Nakon što snimi kako korumpirani policajci ubijaju dilera svojom tjelesnom kamerom, mlada se policajka nađe u bijegu od osvetoljubivih kriminalaca i od predstavnika zakona koji očajnički žele uništiti inkriminirajuću snimku.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Drakula

Nemrtvi transilvanski grof (Gary Oldman) čekao je 400 godina da se njegova ljubav ponovno rodi. Pronalazi je u osobi viktorijanske djevice (Winona Ryder), ali između njega i svega što želi stoji lovac na vampire Anthony Hopkins!
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters CBGB

Godine 1973., nakon dva bankrota, Hilly Kristal posudio je novac da kupi „Palace Bar“ u New Yorku. Hilly je imao san. Htio je omogućiti pozornicu glazbenicima koji u živo izvode country, bluegrass i blues. Odatle akronim „CBGB“...
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Claire Darling

Prvog dana ljeta Claire Darling budi se uvjerena da živi svoj posljednji dan. Zatim odluči isprazniti svoju kuću i rasprodati sve omiljene predmete. To ludilo dovodi natrag Mary, njezinu kćer, koju nije vidjela 20 godina.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Copland

Freddy je šerif u Garrisonu, gradiću nastanjenom njujorškim policajcima. Kada jedan od njih izazove nasilan incident, Freddy povede vlastitu istragu te otkrije rasno nabijenu urotu unutar njujorške policije.
Više na IMDbTMDbHBO GO