38 naslova odlazi u sljedećih 30 dana

Odlazi 9. lipnja 2023.

thumbnail

theaters SOS linija za veterane

Smatra se da po jedan američki veteran počini samoubojstvo svakih 80 minuta. Od 2001. više je veterana dignulo ruku na sebe nego što ih je poginulo u ratu u Iraku i Afganistanu. Ovaj dokumentarac istražuje njihove priče.
Više na IMDbTMDbHBO GO

Odlazi 11. lipnja 2023.

thumbnail

ondemand_video Betty

Temeljena na kritički hvaljenom filmu „Skate Kitchen“ Crystal Moselle, HBO-ova serija BETTY prati raznoliku skupinu mladih žena koje se snalaze u pretežno muškom svijetu skejtbordinga u New Yorku.
Više na IMDbTMDbHBO GO

Odlazi 14. lipnja 2023.

thumbnail

theaters Crvena zemlja

Nour se vraća u rodni grad i zaposli se kao medicinska sestra u kemijskoj tvornici u kojoj je njezin otac radio 30 godina. Dok se privikava na novi posao, Nour otkriva nepravilnosti u postupanju s opasnim otpadom – i odlučuje djelovati.
Više na IMDbTMDbHBO GO

Odlazi 16. lipnja 2023.

Odlazi 20. lipnja 2023.

thumbnail

ondemand_video Rick i Morty

Ova humoristična serija prati sociopatskog genijalnog znanstvenika Ricka Sancheza koji živi s obitelji svoje kćeri Beth i neprestano vodi nju, svog zeta Jerryja, unuku Summer i unuka Mortyja u međugalaktičke eskapade.
Više na IMDbTMDbHBO GO

Odlazi 21. lipnja 2023.

thumbnail

theaters Nestat ću u mraku: Bonus-epizoda

Dokumentarna HBO serija snimljena prema popularnoj knjizi vraća se s posebnom epizodom. Serija prati spisateljicu Michelle McNamaru koja istražuje mračni svijet nasilnog predatora kojemu je dala nadimak “Kalifornijski ubojica”.
Više na HBO GO

Odlazi 29. lipnja 2023.

thumbnail

ondemand_video Zdravo, dame

U seriji "Zdravo, dame" pratimo Stephena Merchanta kao nespretnog Engleza u potrazi za ženom iz snova u Los Angelesu. Silno želi ući u glamurozan svijet lijepih ljudi, no nažalost, oni ga ne puštaju.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Legenda podzemlja

Ovaj dokumentarac otkriva raširenu diskriminaciju u Nigeriji i istražuje živote karizmatičnih mladih nekonformista koji moraju odabrati hoće li se boriti za slobodu izražavanja u domovini ili će pobjeći kako bi slobodno živjeli u SAD-u.
Više na IMDbTMDbHBO GO

Odlazi 30. lipnja 2023.

thumbnail

ondemand_video Četiri ulice

Priča o prijateljstvu i obitelji, izdaji i krivnji u jednoj arapskoj obitelji iz Neukollna u Berlinu. U središtu obitelji je Ali „Toni“ Hamady, koji želi ostaviti za sobom život kriminalca, ali to očekivano nikad nije jednostavno.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters O beskraju

Pogled na svu ljepotu, okrutnost, veličanstvenost i banalnost ljudskog života. Lutamo u stanju nalik snu, kroz koje nas vodi pripovjedač nalik Šeherezadi. Naizgled nevažni trenuci zapravo poprimaju jednak značaj kao i povijesni događaji.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Poslije ljubavi

Nakon nagle smrti supruga Ahmeda Mary Hussain, žena koja se preobratila na islam, otkrije da je on vodio tajni život tek 34 km od njihova doma u Doveru, s druge strane La Manchea. Šokantno otkriće potakne je da ode u Calais i otkrije više.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters 32. kolovoza na Zemlji

Dvadesetšestogodišnja Simone nakon strašne automobilske nesreće preispituje život. Zamoli najbližeg prijatelja Philippea da začne dijete s njom. Isprva neuvjereni Philippe u konačnici ipak pristane, pod uvjetom da začnu dijete u pustinji.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Probuđeni

Ovaj jedinstveni film s pripovjedačicom Liv Tyler istražuje čovjekov odnos prema tehnologiji i prirodi. Sniman je pet godina u više od 30 država i publici pruža nov pogled na naš svijet.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Bacurau

Bacurau je malo naselje u ruralnom Brazilu. Jednog jutra seljani se probude i otkriju da je Bacurau potpuno nestao sa satelitskih karti. Suočeni s nepoznatom prijetnjom, pripremaju se za krvavu i brutalnu borbu za opstanak.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Banksy i uspon vandalske umjetnosti

Banksy, najzloglasniji svjetski ulični umjetnik, čija politička umjetnost, kriminalističke ekshibicije i odvažni prepadi zgražaju vlasti stvara novi revolucionarni pokret dok njegov identitet ostaje obavijen velom tajne.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Kozmos

Šest zasebnih priča spojenih u jedan slojeviti film. Zajednička je nit svih priča mistični grčki taksist Cosmos, koji se pojavljuje u pravom trenutku i različitim likovima nudi vožnje na različite destinacije.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Ugodna zemlja

Imigracija u novu zemlju nikada nije laka. U „Ugodnoj zemlji“ srpsko-kanadska redateljica Sanja Živković prati srpske izbjeglice Ninu i njezinu majku Jasnu dok se bore prijeći brojne zapreke s kojima se pridošlice u Kanadi suočavaju.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Zbogom, Sovjetski Savezu!

Posljednji dani Sovjetskog Saveza ispričani iz perspektive dječjih uspomena dječaka Johannesa. U ovoj estonskoj priči pratimo ekscentričnu obitelj koja proživljava lude pustolovine, a od primamljivog Zapada dijeli ih tek vožnja brodom.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Na pola puta

Nedavno pušteni osuđenik (Quinton Aaron) nađe se zarobljen između svoje urbane zločinačke prošlosti i novog života na uvjetnoj slobodi kao jedini crnac u konzervativnom bjelačkom poljoprivrednom gradu u Wisconsinu.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Vjenčanje bez kraja

Kad Zazie od Philippa, svoga najboljeg prijatelja, primi poziv za njegovo vjenčanje sa zlom Franziskom, Zazie odluči učiniti sve da ga spriječi od najveće pogreške u njegovu životu.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Ona

U Los Angelesu, u bliskoj budućnosti, živi Theodore – kompleksan, produhovljen pisac. Slomljena srca nakon duge veze, zaintrigira ga novi, napredni operativni sustav koji je dizajniran da udovolji svim njegovim potrebama.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Zvala se Jo

Kad se nasilni poočim 10-godišnje Jo predozira heroinom, ona se uspaniči dolaskom policije i pobjegne s imaginarnom prijateljicom Selmom u očuhovu starom "Buicku". Zapute se prema L. A.-u u potrazi za Joinim biološkim ocem.
Više na IMDbTMDbHBO GO