12 naslova odlazi u sljedećih 30 dana

Odlazi 24. travnja 2024.

thumbnail

theaters Normalno srce

Priča o ranim danima krize HIV-a i AIDS-a u New Yorku početkom 1980-ih koja bez ustezanja daje uvid u državnu seksualnu politiku dok se gay aktivisti i njihovi saveznici bore da obznane istinu o rastućoj epidemiji.
Više na IMDbTMDbHBO GO

Odlazi 27. travnja 2024.

thumbnail

theaters Sve o Ann Richards: Guvernerka Teksasa

Ovaj HBO-ov dokumentarac prati život bivše teksaške demokratske guvernerke Ann Richards koja je došla na vlast u konzervativnoj državi i utjecala na reforme o kontroli oružja i ženska prava, kao i na sustav državnih zatvora.
Više na IMDbTMDbHBO GO

Odlazi 28. travnja 2024.

thumbnail

ondemand_video Sluškinjina priča

Serija prati ženu prisiljenu živjeti kao konkubina pod fundamentalističkom teokratskom diktaturom u bliskoj budućnosti u totalitarnom Gileadu, nekad poznatom kao Sjedinjene Države, gdje ženska prava u osnovi ne postoje.
Više na IMDbTMDbHBO GO

Odlazi 30. travnja 2024.

thumbnail

theaters Pljačka u Budimpešti

Nakon prijateljeve smrti bogati, ali nesretni arhitekt i njegovi gubitnički prijatelji iz djetinjstva odluče se udružiti kako bi prijatelju ispunili zadnju želju i prošvercali njegovu groznu sliku na najugledniju dražbu u Budimpešti.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Čija je ovo pjesma?

Čini se da su određenu pjesmu za koju je režiserka bila uvjerena da je 100% bugarska preuzele ostale balkanske zemlje. Ona kreće u avanturu Balkanom da zabilježi kako je obična pjesma mogla postati instrumentom fanatičnog nacionalizma.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Istočni komadi

Dva brata koja već dugo nisu u kontaktu iznenada se sretnu kad se nađu na suprotnim stranama rasističkog sukoba: dok Georgi, koji se pridružio neonacističkoj skupini, sudjeluje u nasilju, Itso mu svjedoči i spasi tursku obitelj...
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Luzeri

Elena, Koko, Patso i Gosho srednjoškolci su u malom pokrajinskom gradu. Uzbuđeni su zbog gostovanja slavnog rock benda. Događaj uzdrma cijeli grad rađajući nove ljubavne afere i razočaranja.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Transgresija

Voditelji televizijske talk show emisije namame mladu Janu da prizna svoj neobičan odnos s ostarjelim rokerom. To dovodi do potjere skupine osvetnika i drugih komplikacija.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Zimnicea

Film opisuje priču temeljenu na stvarnim događajima u Zimnicei u Rumunjskoj 4. ožujka 1977., na dan velikog potresa. Svi su znali da je 80% grada tog dana bilo uništeno. 35 godina poslije otkriva se što ga je uništilo.
Više na IMDbHBO GO

Odlazi 2. svibnja 2024.

thumbnail

ondemand_video Potpuni doživljaj

Christine Reade ambiciozna je studentica prava koju zavede svijet transakcijskih odnosa. To su žene koje pružaju „potpuni doživljaj prave veze“ – emocionalne i seksualne odnose za novac.
Više na IMDbTMDbHBO GO

Odlazi 5. svibnja 2024.

thumbnail

theaters Unutrašnjost

Film prikazuje dvije zasebne priče o Macieku i Magdi čiji se putovi na kraju isprepletu. Maciek se mora boriti s nepoštenim poslodavcem. Magda, koja radi u vijećnici, postupno primjećuje svu prljavštinu i korupciju oko sebe.
Više na IMDbTMDbHBO GO

Odlazi 11. svibnja 2024.

thumbnail

theaters Klub mrtvih majki

Inspiriran bestselerom Hope Edelman, „Motherless Daughters“, ovaj dokumentarac dijeli priče triju žena koje su izgubile majke u djetinjstvu, a sada i same proživljavaju majčinstvo.
Više na IMDbTMDbHBO GO