10 naslova odlazi u sljedećih 30 dana

Odlazi 27. srpnja 2024.

thumbnail

theaters Dijete ljubavi

Izazovan dokumentarac koji proučava opsesivnu kulturu online-igrica i opasnosti virtualnog življenja putem slučaja južnokorejskog para optuženog za nemar nakon smrti njihova tromjesečnog djeteta.
Više na IMDbTMDbHBO GO

Odlazi 31. srpnja 2024.

thumbnail

theaters Pat i Mat 4

Pat i Mat su se vratili. Kakvu će zamku pripremiti za lopova koji im krade jabuke i kakvu će novu autopraonicu izgraditi za svoj automobil? Nijedan izazov nije dovoljno velik i nijedan problem nije zapreka za naša dva majstora.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Prolazna svijest

Nakon što je djevojka silovana, jedina mogućnost povratka njezina života u normalu brisanje je sjećanja. No kad se ponovno sretnu, samo jedno od njih još se sjeća prošlosti…
Više na IMDbTMDbHBO GO

Odlazi 2. kolovoza 2024.

thumbnail

ondemand_video Olive Kitteridge

Četverodijelna drama kazuje dirljivo slatku, zajedljivo smješnu priču o naizgled mirnome gradiću rastrganom aferama, zločinima i tragedijom, ispričanu kroz oči Olive, čija zločesta duhovitost i otresitost maskiraju toplo, no izmučeno srce.
Više na IMDbTMDbHBO GO

Odlazi 7. kolovoza 2024.

thumbnail

ondemand_video Jonah iz Tonge

Putovanje u život 14-godišnjega buntovnog školarca Jone Takalue, njegove obitelji, prijatelja, nastavnika i savjetnika koji pokušavaju usmjeriti njegovu naizgled bezgraničnu energiju na bolje i vedrije stvari.
Više na IMDbTMDbHBO GO

Odlazi 8. kolovoza 2024.

thumbnail

ondemand_video Ljubav je ljubav: Generacija Q

Smještena deset godina nakon događaja iz „Ženskih priča“, "Ljubav je ljubav: Generacija Q“, prati skupinu prijateljica, od kojih su većina lezbijke, koje u Los Angelesu proživljavaju ljubav, tugu, seks, zapreke i uspjeh.
Više na IMDbTMDbHBO GO

Odlazi 9. kolovoza 2024.

thumbnail

ondemand_video Ponovno slavna

Valerie Cherish nekoć je bila TV-zvijezda. Sada je priča drukčija, a ona će učiniti sve da se opet vrati pred kamere. Očajnički željna slave, pristaje glumiti u novom reality showu gdje će kamere slijediti svaki njezin pokret...
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Uredništvo

Nova HBO-ova dramska serija prati voditelja vijesti (Jeff Daniels), njegovu izvršnu producenticu (Emily Mortimer), zaposlenike uredništva i njihova šefa. Zajedno kreću u patriotsku i donkihotsku misiju da prenose javnosti istinu.
Više na IMDbTMDbHBO GO

Odlazi 10. kolovoza 2024.

thumbnail

ondemand_video Stargirl

STARGIRL prati srednjoškolku Courtney Whitmore, dok nadahnjuje neočekivanu skupinu mladih junaka da zaustave zlikovce iz prošlosti. Serija daje novi pogled na Stargirl i prvi tim superheroja, Američko društvo pravde.
Više na IMDbTMDbHBO GO

Odlazi 15. kolovoza 2024.