6 naslova odlazi 30. travnja 2024.

Odlazi 30. travnja 2024.

thumbnail

theaters Pljačka u Budimpešti

Nakon prijateljeve smrti bogati, ali nesretni arhitekt i njegovi gubitnički prijatelji iz djetinjstva odluče se udružiti kako bi prijatelju ispunili zadnju želju i prošvercali njegovu groznu sliku na najugledniju dražbu u Budimpešti.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Čija je ovo pjesma?

Čini se da su određenu pjesmu za koju je režiserka bila uvjerena da je 100% bugarska preuzele ostale balkanske zemlje. Ona kreće u avanturu Balkanom da zabilježi kako je obična pjesma mogla postati instrumentom fanatičnog nacionalizma.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Istočni komadi

Dva brata koja već dugo nisu u kontaktu iznenada se sretnu kad se nađu na suprotnim stranama rasističkog sukoba: dok Georgi, koji se pridružio neonacističkoj skupini, sudjeluje u nasilju, Itso mu svjedoči i spasi tursku obitelj...
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Luzeri

Elena, Koko, Patso i Gosho srednjoškolci su u malom pokrajinskom gradu. Uzbuđeni su zbog gostovanja slavnog rock benda. Događaj uzdrma cijeli grad rađajući nove ljubavne afere i razočaranja.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Transgresija

Voditelji televizijske talk show emisije namame mladu Janu da prizna svoj neobičan odnos s ostarjelim rokerom. To dovodi do potjere skupine osvetnika i drugih komplikacija.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Zimnicea

Film opisuje priču temeljenu na stvarnim događajima u Zimnicei u Rumunjskoj 4. ožujka 1977., na dan velikog potresa. Svi su znali da je 80% grada tog dana bilo uništeno. 35 godina poslije otkriva se što ga je uništilo.
Više na IMDbHBO GO