5 naslova odlazi 30. rujna 2023.

Odlazi 30. rujna 2023.

thumbnail

ondemand_video Fargo

Serija „Fargo“, inspirirana „Oscarom“ nagrađenim filmom, prati posve nov „istinski“ kriminalni slučaj s novim likovima, ali zadržava karakterističan humor, ubojstva i „minnesotsku ljubaznost“ koji su film učinili trajnim...
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Moje jezero

Mladi Kristo živi u selu na rubu prekrasnog Prespanskog jezera, vodene površine podijeljene granicama triju balkanskih zemalja – Albanije, Makedonije i Grčke. Kako bi prehranio svoju obitelj, Kristo postaje krijumčar marihuane...
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Drugi roditelji

„Drugi roditelji“ urnebesan je lažni dokumentarac usredotočen na grupu roditelja i budućih roditelja koji pokušavaju organizirati savršeni vrtić. Serija se temom prebrižnih roditelja bavi na humorističan i katkad apsurdan način.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Penny Dreadful

U ovome zastrašujućem psihološkom trileru neki od najstrašnijih likova iz književnosti, uključujući dr. Frankensteina i njegova stvora, Doriana Graya i slavne likove iz romana „Dracula“, međusobno se susretnu u viktorijanskom Londonu.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Trigonometrija

Ljubavna priča o troje ljudi stvorenih jedno za drugo, „Trigonometrija“ prati Gemmu i Kierana, par u besparici, čiji se životi okrenu naopačke kada se ispostavi da je njihova nova podstanarka Ray više od puke cimerice.
Više na IMDbTMDbHBO GO