5 naslova odlazi 30. prosinca 2022.

Odlazi 30. prosinca 2022.

thumbnail

theaters Nora Ephron: O svemu se može pisati

Iskren portret Nore Ephron, spisateljice i režiserke poznate po oporoj iskrenosti i inteligentnom humoru. Dokumentarac istražuje njezin život i rad i sadrži intimne razgovore s nekima od njezinih najbližih.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Početak

Psihološki znanstveno-fantastični film o lopovu koji posjeduje sposobnost ulaženja u tuđe snove. Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) nije kradljivac predmeta, nego ideja. U svijetu industrijske špijunaže, on je savršeno oružje…
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Matrix

Kada računalni haker Neo otkrije šokantnu istinu da je život koji poznaje razrađena obmana zle kiberinteligencije, pridružuje se legendarnom pobunjenom ratniku Morpheusu u borbi za uništenje iluzije koja porobljava čovječanstvo.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Matrix reloaded

Borci za slobodu Neo, Trinity i Morpheus nastavljaju voditi pobunu protiv vojske strojeva. U svojoj potrazi za spašavanjem čovječanstva od izumiranja stječu bolji uvid u konstrukciju Matrixa i Neovu ključnu ulogu u sudbini čovječanstva.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Matrix Revolutions

U ovom eksplozivnom završnom poglavlju Matrix trilogije, Neo, Morpheus i Trinity bore se u obrani Ziona, posljednjeg grada stvarnog svijeta, protiv agresije strojeva koji su porobili ljudsku rasu.
Više na IMDbTMDbHBO GO