5 naslova odlazi 30. rujna 2020.

Odlazi 30. rujna 2020.

thumbnail

ondemand_video Kalifornikacija

David Duchovny glumi pisca koji stalno upada u nevolje s pićem, drogom i ženama dok pokušava održati vezu s bivšom djevojkom i odgojiti kćer u nimalo normalnoj sredini za tinejdžericu.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Dexter

Dexter Morgan (Michael C. Hall) kompliciran je i protuslovan stručnjak za disperziju krvi policijskog odjela Miami Metro s vlastitim izopačenim osjećajem za pravdu koji provodi dane rješavajući zločine, a noći čineći ih.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Kuća laži

Ova je komedija prezriv pogled na poslovnog savjetnika iz prestižne tvrtke koji se gadi sam sebi. Marty je uspješan, nesmiljen savjetnik. Jeannie Van Der Hooven je pametna, fakultetski obrazovana suradnica u Martyjevoj tvrtki.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Sestra Jackie

Radnje smještene u njujorškoj bolnici, ovo je kritički hvaljena humoristična serija o tvrdoglavoj ženi (Edie Falco) koja nastoji uskladiti užurbani poslovni i složeni privatni život i usput vodi bitku sa zdravstvenim sustavom.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Obitelj Borgia

Složen, neuljepšan portret jedne od najintrigantnijih i najzloglasnijih dinastija u povijesti. Jeremy Irons vraća se kao lukavi patrijarh obitelji Borgia koji se uspinje u najviše krugove moći kako bi postao papa Aleksandar VI.
Više na IMDbTMDbHBO GO