Dodano 11. listopada 2021. - 5 naslova

thumbnail

ondemand_video Nuklearna obitelj

Dokumentarna serija redateljice Ry Russo-Young o tome kako su njezine majke lezbijke rađale djecu ranih 80-ih (kada banke sperme nisu bile dostupne homoseksualnim obiteljima) i kako su se suočile s povijesnom tužbom Ryina biološkog oca.
1 novi nastavak
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Pregled proteklog tjedna s Johnom Oliverom

John Oliver, jedna od najduhovitijih osoba koja se posljednjih godina pojavila na TV-u, stiže na HBO s novim showom u kojem nudi svoje jedinstveno gledište o mnogim društvenim, političkim i egzistencijalnim problemima u Americi i svijetu.
1 novi nastavak
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Prizori iz bračnog života

Serija „Prizori iz bračnog života“, adaptacija švedske klasične serije Ingmara Bergmana iz 1973., preispituje njezin legendarni prikaz ljubavi, mržnje, želje, monogamije, braka i rastave kroz prizmu suvremenog američkog para.
1 novi nastavak
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Radovi u tijeku

Abby je debela 45-godišnja lezbijka koju nesreća i očaj neočekivano dovode u živopisnu vezu koja će je preobraziti. Čikaška improvizatorica Abby McEnany suautorica je i glavna glumica u ovoj jedinstveno ljudskoj komediji.
1 novi nastavak
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Vučja glad

30 godina. 105 kilograma. Ying-Juan radi u majčinu vrtiću i teže joj je uklopiti se nego T-rRexu u zoološkom vrtu za domaće životinje, sve dok ne upozna Wua, dostavljača koji ispod blistavog osmijeha skriva mutnu prošlost...
Više na TMDbHBO GO