Dodano 15. rujna 2021. - 9 naslova

thumbnail

ondemand_video Čudotvorci

Komedija smještena u urede korporacije Raj, Inc. Nakon što Bog odluči uništiti Zemlju, dvojica niskorangiranih anđela moraju ga uvjeriti da spasi ljudski rod.
1 novi nastavak
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Dva tijela na plaži

Žena se budi na plaži umotana u plastiku, polugola i u visokim petama. „Ne opet”, uzdahne i odluči otkriti tko stoji iza ovoga. Nagovori stariju ženu da je prati na osvetničkom putu.
Više na TMDbHBO GO

thumbnail

theaters Ispod kože

Plave dubine bazena njezin su dom. Keesje je strastvena sinkronizirana plivačica, a veliko je natjecanje pred vratima. Međutim, kad između djevojčica izbije svađa tijekom posljednje probe, sve se mijenja.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Jednaki uvjeti

Dokumentarna serija Jednaki uvjeti istražuje kako je više milijardi vrijedna sportska industrija potplaćivala svoje najvrednije igrače, politizirala inicijative usmjerene na mlade i potiskivala glasove igrača – posebno crnaca.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Pretjeruješ

„Pretjeruješ” je ručno nacrtani animirani film koji pokušava postaviti pitanja o mjestu žena u modernoj stvarnosti. Film je (nažalost) nadahnut svakodnevnim životom, izjavama javnih osoba i medijima.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Stargirl

STARGIRL prati srednjoškolku Courtney Whitmore, dok nadahnjuje neočekivanu skupinu mladih junaka da zaustave zlikovce iz prošlosti. Serija daje novi pogled na Stargirl i prvi tim superheroja, Američko društvo pravde.
1 novi nastavak
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Surogat

Jess, 29-godišnja web-dizajnerica, ushićena je što je surogat i donatorica jajašca najboljem prijatelju Joshu i njegovu mužu Aaronu. U dvanaestom tjednu trudnoće prenatalni test pokaže neočekivane rezultate i predstavlja moralnu dilemu.
Više na IMDbTMDbHBO GO