Dodano 21. lipnja 2021. - 7 naslova

thumbnail

ondemand_video Crni ponedjeljak

19. listopada 1987. – crni ponedjeljak, najgori pad tržišta dionica u povijesti Wall Streeta. Ovo je priča o tome kako je skupina autsajdera preuzela muški klub Wall Streeta i srušila najveći svjetski financijski sustav.
1 novi nastavak
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Hud

U ovom modernom vesternu Paul Newman igra Huda Bannona, mladog nemilosrdnog teksaškog rančera koji okalja sve i svakoga koga dotakne. U središtu svega je sukob između bešćutnog Huda i njegova strogog i iznimno moralnog oca Homera…
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Potpuni doživljaj

Christine Reade ambiciozna je studentica prava koju zavede svijet transakcijskih odnosa. To su žene koje pružaju „potpuni doživljaj prave veze“ – emocionalne i seksualne odnose za novac.
2 nova nastavka
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Pregled proteklog tjedna s Johnom Oliverom

John Oliver, jedna od najduhovitijih osoba koja se posljednjih godina pojavila na TV-u, stiže na HBO s novim showom u kojem nudi svoje jedinstveno gledište o mnogim društvenim, političkim i egzistencijalnim problemima u Americi i svijetu.
1 novi nastavak
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Rick i Morty

Ova humoristična serija prati sociopatskog genijalnog znanstvenika Ricka Sancheza koji živi s obitelji svoje kćeri Beth i neprestano vodi nju, svog zeta Jerryja, unuku Summer i unuka Mortyja u međugalaktičke eskapade.
Više na IMDbTMDbHBO GO