Dodano 12. travnja 2021. - 8 naslova

thumbnail

theaters Božanstveni dani

Kritički hvaljeni „Božanstveni dani“ dirljiva su priča o dvojici muškaraca zaljubljenih u istu ženu. Richard Gere igra bjegunca iz sirotinjskih četvrti Chicaga koji se sukobi sa stidljivim, bogatim Teksašaninom zbog ljubavi prema Abby.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Grad na brijegu

U Bostonu s početka 1990-ih okružni odvjetnik Decourcy Ward sklopio je savez s korumpiranim, ali cijenjenim veteranom FBI-a, Jackiejem Rohrom. Zajedno su preuzeli slučaj koji je promijenio cjelokupni kaznenopravni sustav u gradu.
1 novi nastavak
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Nemoguće

HBO-ova nova dramska serija smještena u viktorijanski London prati skupinu ljudi – uglavnom žena – koje su misteriozno stekle čarobne sposobnosti. Poznate kao Odabrane, moraju pronaći mjesto za sebe usred krutog viktorijanskog društva.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Poljubi me prije eksplozije

Romantična pustolovina koja prelazi sve granice. Kada se dvije generacije Izraelki zaljube u jednu Njemicu i jednog Palestinca, uslijedi kaos. Što se događa s ljubavnicima koji se ne uklapaju, ali pripadaju jedno drugomu?
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Pregled proteklog tjedna s Johnom Oliverom

John Oliver, jedna od najduhovitijih osoba koja se posljednjih godina pojavila na TV-u, stiže na HBO s novim showom u kojem nudi svoje jedinstveno gledište o mnogim društvenim, političkim i egzistencijalnim problemima u Americi i svijetu.
1 novi nastavak
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Svijet spokoja

Iskusite potpuno novu vrstu televizijskog programa koji kombinira očaravajuće prizore i pripovijedanje najvećih zvijezda. Znanstveno osmišljene priče, glazba i vizuali prenijet će vas u stanje spokoja i prirodno umiriti tijelo i um.
Više na IMDbTMDbHBO GO