12 naslova odlazi 30. studenog 2023.

Odlazi 30. studenog 2023.

thumbnail

ondemand_video Pronađi me u Parizu

Kada Lena Grisky, ruska princeza i studentica baletne škole pariške Opere slučajno otputuje kroz vrijeme iz 1905. u sadašnjost, mora se brzo prilagoditi misli li sačuvati svoju tajnu i skriti se od opasnih vremenskih sakupljača.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Četiri vjenčanja i sprovod

Čevero američkih prijatelja – Maya, Craig, Ainsley i Duffy – ponovno se okupljaju na raskošnom vjenčanju u Londonu. Ali nakon što im senzacija pred oltarom gurne živote u kaos, moraju preživjeti burnu godinu romantike i slomljenih srdaca.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Život zločina

Tijekom 36 godina, film prati Roba, Freddieja i Delirisa na nemilosrdnoj vožnji ulicama i zatvorima Newarka u New Jerseyju. „Život zločina“ poražavajući je pogled na danak ovisnosti i rata protiv droge.
Više na TMDbHBO GO

thumbnail

theaters Karte i imela

Kartografkinja Emilia zamoljena je da dizajnira novu kartu s blagom Sjevernog pola za božićnu sezonu i stoga traži istraživača koji je pješačio snježnim polom. Zajedno će otkriti da je pravo božićno blago ljubav.
Više na TMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Neprilagođeni

Nakon različitih prijestupa mala grupa „neprilagođenih“ nađe se na radu za opće dobro. Kad ih prvog dana uhvati iznenadna oluja, životi im se zauvijek promijene. Svi osim Nathana otkriju da imaju supermoći...
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Nitko

„Nitko“ je duboka i provokativna psihološka drama o transformaciji mlade psihologinje Vere koja se u razdoblju od tri dana suočava s potencijalnim gubitkom prijateljstva, ljubavi i zemlje svojih predaka.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Normalni ljudi

Temeljena na romanu Sally Rooney, serija NORMALNI LJUDI prati nježan, ali kompliciran odnos Marianne i Connell od kraja školskih dana u malom gradu na zapadu Irske do preddiplomskih godina na koledžu Trinity.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Krumpir sanja o Americi

Film prati Krumpira, mladog homoseksualca koji odrasta u raspadajućem SSSR-u, njegovu mamu, mladu iz kataloga, i njihov pustolovni bijeg u Ameriku. Autobiografska priča puna iznenađenja dokazuje da je život često mnogo čudniji od fikcije.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Lovačke priče

1945. Mađarska. Ubrzo nakon završetka Drugog svjetskog rata, kada u zemlji vladaju kaos i nesigurnost, prevarant u bijegu nađe se u strastvenoj ljubavnoj vezi sa ženom čiji se muž uskoro vraća kući s bojišta.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Čarobni božićni kolač

Nakon nedavne bakine smrti Gwen pokušava voditi njihovu pekarnicu i vratiti božićni duh. Pristaje raditi sa slavnim kuharom za njegov božićni specijal, dok također pokušava obnoviti davno izgubljeni bakin recept za božićni kolač.
Više na TMDbHBO GO

thumbnail

theaters Predstava

Petr (Jiří Mádl), mladi kazališni redatelj u malom češkom gradu, ima ambiciju postaviti Euripidovu „Fedru“. Međutim, svojom aferom s glavnom glumicom Karolinom izlaže svoj brak riziku, a predstava postane fijasko.
Više na IMDbTMDbHBO GO