19 naslova odlazi 31. ožujka 2023.

Odlazi 31. ožujka 2023.

thumbnail

theaters 200 metara

Nakon što je saznao da mu je sin doživio nesreću i da se nalazi u bolnici, očajan palestinski građevinski radnik na kraju se pokušava ušuljati preko zida između Izraela i Zapadne obale kako bi ga vidio.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Milijun komadića

Alkoholičar i narkoman James (23) ima dvije mogućnosti: liječenje ili smrt. Kad se probudi u avionu pretučena lica i bez sjećanja na proteklih nekoliko tjedana, odlazi na rehabilitaciju gdje otkriva mnogo više od detoksikacije i terapije.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Jabuke

Dok nepredvidiva pandemija uzrokuje razvoj iznenadne amnezije, čovjek u srednjim godinama Aris nađe se uključen u program oporavka osmišljen kako bi pacijentima bez osobne iskaznice pomogao u izgradnji novih identiteta.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Čarobna noć

Mirna Badnja večer prekida se kad lopov provali u kuću. Ono na što ne računa jest obiteljska kći, koja ga zamijeni za Djeda Mraza i zamoli ga da joj ispuni popis božićnih želja.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Crescendo

Kad svjetski poznati dirigent pokuša stvoriti izraelsko-palestinski orkestar, potrebne su mu sve vještine i resursi kako bi prevladao nesklad i natjerao ih da sviraju u harmoniji, dovodeći do napetog i emocionalnog finala.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Završeci, počeci

Idealistična žena (Shailene Woodley) pokušava se dovesti na pravi put financijski i ljubavno, no nađe se u ljubavnom trokutu sa slobodoumnim zločestim dečkom (Sebastian Stan) i njegovim trezvenim najboljim prijateljem (Jamie Dornan).
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Zaboravljeni putovi

Claudina (70) tradicionalna je žena sa sela. Nakon smrti supruga, upozna Elsu (65), neovisnu ženu, koja poziva Claudinu da otkrije pravu ljubav. Otad Claudina započinje teško putovanje da bi bila slobodna.
Više na TMDbHBO GO

thumbnail

theaters Bože, kakav si ti šupak

Mlada djevojka u Njemačkoj završi srednju školu, ali tada joj je dijagnosticiran rak. Odlučuje uživati u preostalom vremenu umjesto da ga provede u bolnici te kreće u avanturu s neočekivanim suputnikom.
Više na TMDbHBO GO

thumbnail

theaters Vučja glad

30 godina. 105 kilograma. Ying-Juan radi u majčinu vrtiću i teže joj je uklopiti se nego T-rRexu u zoološkom vrtu za domaće životinje, sve dok ne upozna Wua, dostavljača koji ispod blistavog osmijeha skriva mutnu prošlost...
Više na TMDbHBO GO

thumbnail

theaters Isus iz Montreala

Grupi glumaca koji u Montrealu postavljaju interpretativnu pasiju počnu se miješati njihovi likovi i njihov privatni život dok produkcija poprima oblik unatoč rastućem protivljenju Katoličke crkve.
Više na TMDbHBO GO

thumbnail

theaters Lorelaj

Wayland (Pablo Schreiber) pušten je iz zatvora nakon 15 godina. Ponovno se sastaje s Dolores (Jena Malone), djevojkom iz srednje škole, koja je sada samohrana majka troje djece. Slijedi lirski pogled na ljubav, žaljenje i drugu priliku.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Maša

13-godišnja Maša odrasta između boksačkog ringa i ulica provincijskog ruskog grada. Njezini su prijatelji momci koji ubijaju i pljačkaju. Devedesetih ih cijeli grad mrzi, ali za Mašu oni su obitelj koja je voli i štiti...
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Čudovišta.

Dana i Arthur, naizgled savršen par, u braku su gotovo deset godina. Ali dok ih pratimo tijekom 24 sata u Bukureštu, sumnje, različite potrebe i borbe s unutarnjim demonima uporno isplivavaju na površinu.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters U Kašmiru nema očeva

Britansko-kašmirska tinejdžerica Noor istražuje svoje korijene u potrazi za ocem. Pridružuje joj se Majid, lokalni kašmirski dječak. Nesvjesno se uključuju u 70-godišnji sukob u Kašmiru u jednom od najsmrtonosnijih dijelova svijeta.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Odgovorno dijete

Prema istinitim događajima, „Odgovorno dijete“ priča je o Rayu, 12-godišnjem dječaku kojemu se sudi za ubojstvo. Ispričan u dva vremenska okvira, film prati i događaje koji su doveli do ubojstva i rasplet sudske drame.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Kamen, papir i škare

Jesus i Maria José žive zajedno u velikoj kući koja je pripadala njihovu nedavno preminulom ocu. Njihova rutina poremeti se kad se Magdalena, njihova polusestra s očeve strane, vrati iz Španjolske tražeći svoj dio nasljedstva.
Više na TMDbHBO GO

thumbnail

theaters U plamenu

Rojda, njemačka vojnikinja kurdskih korijena koja od djetinjstva živi u Njemačkoj, volontira za misiju obuke kurdskih vojnikinja u Iraku za borbu protiv ISIS-a. Nitko ne smije znati da ona zapravo traži svoju nestalu sestru.
Više na TMDbHBO GO

thumbnail

theaters A onda se pojaviš ti

Usamljena udovica Annabelle planira putovanje po svijetu s pepelom svog supruga kako bi posjetila mjesta koja su voljeli iz filmova. Prvo putuje u Škotsku, u čast „Hrabrog srca“, gdje upozna čangrizavog gostioničara, lorda Howarda Awda...
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Vjeruj mi

Cath je vrijedna i vješta medicinska sestra koja izgubi posao jer je bila zviždačica. Prisiljena da poduzme drastične mjere kako bi prehranila svoju kćer, ona ukrade prijateljičin identitet i nađe posao u hitnoj službi kao viša liječnica.
Više na IMDbTMDbHBO GO