23 naslova odlazi u sljedećih 30 dana

Odlazi 30. studenog 2023.

thumbnail

ondemand_video Pronađi me u Parizu

Kada Lena Grisky, ruska princeza i studentica baletne škole pariške Opere slučajno otputuje kroz vrijeme iz 1905. u sadašnjost, mora se brzo prilagoditi misli li sačuvati svoju tajnu i skriti se od opasnih vremenskih sakupljača.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Četiri vjenčanja i sprovod

Čevero američkih prijatelja – Maya, Craig, Ainsley i Duffy – ponovno se okupljaju na raskošnom vjenčanju u Londonu. Ali nakon što im senzacija pred oltarom gurne živote u kaos, moraju preživjeti burnu godinu romantike i slomljenih srdaca.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Život zločina

Tijekom 36 godina, film prati Roba, Freddieja i Delirisa na nemilosrdnoj vožnji ulicama i zatvorima Newarka u New Jerseyju. „Život zločina“ poražavajući je pogled na danak ovisnosti i rata protiv droge.
Više na TMDbHBO GO

thumbnail

theaters Karte i imela

Kartografkinja Emilia zamoljena je da dizajnira novu kartu s blagom Sjevernog pola za božićnu sezonu i stoga traži istraživača koji je pješačio snježnim polom. Zajedno će otkriti da je pravo božićno blago ljubav.
Više na TMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Neprilagođeni

Nakon različitih prijestupa mala grupa „neprilagođenih“ nađe se na radu za opće dobro. Kad ih prvog dana uhvati iznenadna oluja, životi im se zauvijek promijene. Svi osim Nathana otkriju da imaju supermoći...
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Nitko

„Nitko“ je duboka i provokativna psihološka drama o transformaciji mlade psihologinje Vere koja se u razdoblju od tri dana suočava s potencijalnim gubitkom prijateljstva, ljubavi i zemlje svojih predaka.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Normalni ljudi

Temeljena na romanu Sally Rooney, serija NORMALNI LJUDI prati nježan, ali kompliciran odnos Marianne i Connell od kraja školskih dana u malom gradu na zapadu Irske do preddiplomskih godina na koledžu Trinity.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Krumpir sanja o Americi

Film prati Krumpira, mladog homoseksualca koji odrasta u raspadajućem SSSR-u, njegovu mamu, mladu iz kataloga, i njihov pustolovni bijeg u Ameriku. Autobiografska priča puna iznenađenja dokazuje da je život često mnogo čudniji od fikcije.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Lovačke priče

1945. Mađarska. Ubrzo nakon završetka Drugog svjetskog rata, kada u zemlji vladaju kaos i nesigurnost, prevarant u bijegu nađe se u strastvenoj ljubavnoj vezi sa ženom čiji se muž uskoro vraća kući s bojišta.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Čarobni božićni kolač

Nakon nedavne bakine smrti Gwen pokušava voditi njihovu pekarnicu i vratiti božićni duh. Pristaje raditi sa slavnim kuharom za njegov božićni specijal, dok također pokušava obnoviti davno izgubljeni bakin recept za božićni kolač.
Više na TMDbHBO GO

thumbnail

theaters Predstava

Petr (Jiří Mádl), mladi kazališni redatelj u malom češkom gradu, ima ambiciju postaviti Euripidovu „Fedru“. Međutim, svojom aferom s glavnom glumicom Karolinom izlaže svoj brak riziku, a predstava postane fijasko.
Više na IMDbTMDbHBO GO

Odlazi 1. prosinca 2023.

thumbnail

theaters Adrienne

HBO-ov dugometražni dokumentarac Adrienne, u režiji Andyja Ostroya, supruga pokojne Adrienne Shelly, proslavlja život i rad ove glumice, redateljice, supruge i majke te osobno istraživanje tuge.
Više na IMDbTMDbHBO GO

Odlazi 6. prosinca 2023.

thumbnail

theaters Vječni zarobljenik

HBO-ov dokumentarni film „Vječni zarobljenik“ jeziva je priča o Abuu Zubaydahu, prvom visokovrijednom zatočeniku podvrgnutom CIA-inu programu poboljšanih tehnika ispitivanja (EIT), koje su izvan agencije poslije identificirali kao mučenje.
Više na TMDbHBO GO

Odlazi 7. prosinca 2023.

thumbnail

theaters Spora gužva

Nakon što baltimorski detektiv Sean Suiter bude ubijen i pronađen mrtav na dužnosti, ta tragedija uskoro postaje dijelom sve većeg korupcijskog skandala koji prijeti uništiti već napeti odnos između građana i policije.
Više na IMDbTMDbHBO GO

Odlazi 8. prosinca 2023.

thumbnail

ondemand_video I tek tako...

Ovo novo poglavlje serije "Seks i grad" prati Carrie, Mirandu i Charlotte na putu iz komplicirane stvarnosti života i prijateljstva u svojim 30-ima do još kompliciranije stvarnosti života i prijateljstva u svojim 50-ima.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Sondheimovih šest

Intiman i iskren pogled na bogatu karijeru i život dobitnika „Tonyja“ i „Pulitzera“, brodvejskog skladatelja i tekstopisca Stephena Sondheima, koji se otkriva kroz stvaranje i izvedbu šest njegovih pjesama.
Više na IMDbTMDbHBO GO

Odlazi 9. prosinca 2023.

thumbnail

ondemand_video Metalna zvijezda

U udaljenom planinskom gradu punom radnika migranata, šef policije postaje žrtva užasnog nasilja. Posljedice tog događaja vode ga na autodestruktivan put koji kulminira pojavom nemilosrdnog alter ega.
Više na IMDbTMDbHBO GO

Odlazi 14. prosinca 2023.

thumbnail

theaters Dok je Aya spavala

Sedmogodišnja Aya većinu svog vremena provodi u kazalištu u kojem joj je otac nekoć bio glavna zvijezda. Jedne večeri na kraju predstave intrige, izdaje i tenzije u kazališnoj družini postupno eskaliraju.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Ubojstva u Starved Rocku

Dokumentarna serija o brutalnim ubojstvima triju žena 1960. godine u Državnom parku Starved Rock i desetljećima sumnji koje progone sina tužitelja u ovom slučaju, dok muškarac proglašen krivim nastoji sprati ljagu sa svog imena.
Više na TMDbHBO GO

Odlazi 20. prosinca 2023.

thumbnail

theaters Večer ponovnog otvaranja

HBO dokumentarac prati ekipu svjetski poznatog Public Theatera i zapreke s kojima se suočavaju pripremajući adaptaciju Shakespeareovih “Veselih žena windsorskih” u Delacorteu, njujorškom kazalištu na otvorenom.
Više na TMDbHBO GO

Odlazi 25. prosinca 2023.

thumbnail

theaters Nesigurna: Kraj

Dokumentarac o seriji koju je stvorila i u kojoj glumi Issa Rae, bolno smiješna humoristična serija „Nesigurna“ prati prijateljstvo dviju modernih crnkinja, kao i sva njihova neugodna iskustva i pikantne nevolje.
Više na HBO GO