Dodano 20. studenog 2021. - 6 naslova

thumbnail

theaters Dugi vikend

Kad nesretni Bart slučajno sretne zagonetnu Viennu, njih se dvoje brzo i žestoko zaljube. Začaran vikend udvaranja dovodi do neočekivanih otkrića, ali tajne koje oboje nose mogu ih razdvojiti ili biti prilika za novi početak.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Gomora

GOMORA je povjerljiva priča o Camorri, strašnoj napuljskoj kriminalnoj organizaciji, ispričana očima 30-godišnjeg Cira, desne ruke klanskoga kuma Pietra Savastana, i o nemilosrdnom ratu za preuzimanje „Sustava“.
2 nova nastavka
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Muzička kutija

Šestodijelna dokumentarna serija o ključnim trenucima za popularne glazbenike ili glazbene skupine, legendarne albume ili sveukupnu glazbenu industriju.
1 novi nastavak
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Plavo more

Lola je savršena supruga i majka. Na ljetnim praznicima u Mar del Plati, Lola treba nešto promijeniti, ali njezina obitelj želi da sve ostane kao i obično. More se uzburkava i dolazi oluja.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Velika

Satirična komična drama VELIKA prati uspon Katarine Velike (Elle Fanning) od autsajderice do kraljice s najduljom vladavinom u povijesti Rusije i njezinu eksplozivnu vezu sa suprugom Petrom, carem Rusije.
10 novih nastavaka
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Zvjezdane staze: S one strane

Kapetana Kirka i posadu „Enterprisea“ napadne diktator Krall. Kada pritom strada njihov brod, tim završi na udaljenom planetu nastanjenom neprijateljski i prijateljski nastrojenim izvanzemaljcima.
Više na IMDbTMDbHBO GO