Dodano 19. studenog 2021. - 8 naslova

thumbnail

theaters Dianino vjenčanje

Film govori o braku Liv i Terjea. Za njihovu kćer Dianu oni su najgori roditelji na svijetu, koji se neprestano svađaju, ali su začudo i dalje zaljubljeni do trenutka kada se Diana priprema za vlastiti brak 30 godina poslije.
Više na TMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Genijalna prijateljica

„Genijalna prijateljica“ je priča o starijoj ženi Eleni Greco koja, nakon što njezina najbolja prijateljica Lila nestane bez traga, počne pisati priču o njihovu 60-godišnjem prijateljstvu. Počinje 1950-ih na opasnim ulicama Napulja.
8 novih nastavaka
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Izbor oružja: Inspirirano Gordonom Parksom

Poznat po tome što je svojim fotografijama proširio uvid u život Afroamerikanaca, Gordon Parks bio je jedan od najistaknutijih američkih umjetnika. Dokumentarac istražuje moć slika u promicanju rasne, ekonomske i društvene jednakosti.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Mladi Sheldon

Serija je prednastavak „Teorije velikog praska“ i prati 9-godišnjeg Sheldona Coopera koji pohađa srednju školu i nastoji se uklopiti u svijet oko sebe dok se obitelj i prijatelji pokušavaju nositi s njegovim jedinstvenim intelektom.
1 novi nastavak
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Potomci

Heroji „Vampirskih dnevnika“ i „The Originals“ ostavili su za sobom trajnu baštinu, koja se nastavlja u „Potomcima“, priči o sljedećoj generaciji nadnaravnih bića u Školi Salvatore za mlade i nadarene.
1 novi nastavak
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Straža

Gradska straža, nevjerojatna skupina nepodobnih, nalazi hrabrosti spasiti svijet, pritom iznenadivši čak i sebe. U seriji trolovi, vukodlaci, čarobnjaci i drugi nevjerojatni junaci bore se protiv zle zavjere za uskrsnuće golemog zmaja.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Zadnja smjena

Stanley, ostarjeli radnik u restoranu brze hrane, dane provodi radeći sa svojim mladim kolegom Jevonom. Kad Stanley objavi da će napustiti posao, njegova zadnja smjena u restoranu odvija se na način koji nikada nije mogao predvidjeti.
Više na IMDbTMDbHBO GO