Dodano 13. rujna 2021. - 8 naslova

thumbnail

theaters Lemony Snicket: Niz nesretnih događaja

Nakon što troje mlade djece Baudelaire ostane siročad u požaru u njihovoj vili, odvezu ih da žive s dalekim rođakom, grofom Olafom (Jim Carrey), koji potajno planira ukrasti golemo bogatstvo njihovih roditelja.
Više na TMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Milijarde

Složena drama o politici moći u svijetu njujorških visokih financija. Briljantni titan hedge fondova Bobby „Axe“ Axelrod i drski ovjetnik Chuck Rhoades igraju opasnu igru u kojoj pobjednik odnosi sve, a ulozi se broje u milijardama.
1 novi nastavak
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Pregled proteklog tjedna s Johnom Oliverom

John Oliver, jedna od najduhovitijih osoba koja se posljednjih godina pojavila na TV-u, stiže na HBO s novim showom u kojem nudi svoje jedinstveno gledište o mnogim društvenim, političkim i egzistencijalnim problemima u Americi i svijetu.
1 novi nastavak
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Prizori iz bračnog života

Serija „Prizori iz bračnog života“, adaptacija švedske klasične serije Ingmara Bergmana iz 1973., preispituje njezin legendarni prikaz ljubavi, mržnje, želje, monogamije, braka i rastave kroz prizmu suvremenog američkog para.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Radovi u tijeku

Abby je debela 45-godišnja lezbijka koju nesreća i očaj neočekivano dovode u živopisnu vezu koja će je preobraziti. Čikaška improvizatorica Abby McEnany suautorica je i glavna glumica u ovoj jedinstveno ljudskoj komediji.
1 novi nastavak
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Usidjelica

Gaby, grubo nogirana na 39. rođendan, umire od straha da će zauvijek ostati sama pa mahnito kreće na spojeve samo kako bi otkrila da njezin problem nije to što nema ljubavni život – nego što nema život.
Više na IMDbTMDbHBO GO