Dodano 17. srpnja 2021. - 5 naslova

thumbnail

ondemand_video Betty

Temeljena na kritički hvaljenom filmu „Skate Kitchen“ Crystal Moselle, HBO-ova serija BETTY prati raznoliku skupinu mladih žena koje se snalaze u pretežno muškom svijetu skejtbordinga u New Yorku.
1 novi nastavak
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Loši putovi

Sastavljen od četiri naizgled nepovezane kratke priče smještene u regiji Donbas, film „Loši putovi“ bilježe ratnu traumu i društveno propadanje u nizu napetih i zlosretnih susreta između stranaca.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Nanny McPhee - čudesna dadilja

U ovoj očaravajućoj priči Emma Thompson utjelovljuje tajnovitu ženu s posebnim moćima koja dolazi u kuću gospodina Browna (Colin Firth), koji je nedavno postao udovac i ondje pokušava ukrotiti njegovo sedmero zločeste djece.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Nanny McPhee: Povratak čudesne dadilje

Emma Thompson ponovno je u ulozi čarobne dadilje u novom poglavlju ove zabavne priče. Ovog puta Nanny McPhee dolazi k mladoj izmučenoj majci koja pokušava voditi obiteljsku farmu dok je njezin suprug u ratu.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Tajni život Waltera Mittyja

Walter je stidljivi korektor izdavača časopisa. Walter je po prirodi nesposoban zauzeti se za sebe pa se povlači u svoj svijet mašte, gdje je junak, sabran, samouvjeren i gospodar svoje sudbine.
Više na IMDbTMDbHBO GO