Dodano 10. lipnja 2021. - 5 naslova

thumbnail

theaters Misteriji vjesnika Chronicle: Pogrešan čovjek

Pronađeno je tijelo žene koja je nestala prije tri godine. Njezin suprug, oslobođen zbog nedostatka dokaza, ali sada smatran krivcem, traži Alexinu pomoć. Dok Alex istražuje slučaj, Drew ispituje sumnjive nezgode brodarske tvrtke.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Misteriji vjesnika Chronicle: Povratak

Alex McPherson (Alison Sweeney) vraća se u gradić u Pennsylvaniji gdje je ljetovala kao djevojčica kako bi snimila sljedeću epizodu svog podcasta o stvarnim zločinima, o nestanku prijatelja iz djetinjstva prije 20 godina.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Misteriji vjesnika Chronicle: Vezane loze

Sljedeće izdanje podcasta o stvarnim zločinima Alex McPherson odvodi nju i osoblje Chroniclea u susjedni Macklin gdje istražuju smrt koju je lokalna policija proglasila slučajnom. Može li Alex dokazati svoje sumnje u ubojstvo?
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Sluškinjina priča

Serija prati ženu prisiljenu živjeti kao konkubina pod fundamentalističkom teokratskom diktaturom u bliskoj budućnosti u totalitarnom Gileadu, nekad poznatom kao Sjedinjene Države, gdje ženska prava u osnovi ne postoje.
1 novi nastavak
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Unutrašnjost

Film prikazuje dvije zasebne priče o Macieku i Magdi čiji se putovi na kraju isprepletu. Maciek se mora boriti s nepoštenim poslodavcem. Magda, koja radi u vijećnici, postupno primjećuje svu prljavštinu i korupciju oko sebe.
Više na IMDbTMDbHBO GO