Dodano 6. lipnja 2021. - 5 naslova

thumbnail

theaters Crimson Peak

U ovoj gotičkoj romansi tajanstveni stranac, Sir Thomas Sharpe, udvara se mladoj Edith Cushing i dovodi je kao nevjestu u svoju kuću u Cumbriji u Engleskoj. Ondje Edith sazna da njezin novi dom sadrži mnoge uznemirujuće tajne.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Čudovište iz močvare

Serija prati dr. Abby Arcane dok istražuje smrtonosni virus nastao u močvari u gradiću u Louisiani, ali kad se iz muljevite baruštine pojavi tajanstveno stvorenje, ona se nađe suočena s noćnim morama natprirodnog svijeta.
10 novih nastavaka
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Igrač broj 1

Kada umre kreator svijeta virtualne stvarnosti zvane OASIS, on ostavlja svoje golemo bogatstvo prvoj osobi koja pronađe digitalno uskrsno jaje koje je skrio negdje u OASIS-u potaknuvši natjecanje koje zahvaća cijeli svijet.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Pandže

„Pandže“ je ultramračno i ludo duhovito promišljanje o opakosti žena u kojemu pratimo uspon pet različitih, no podmuklih manikerka koje rade u salonu za nokte u Floridi, u kojem se događa mnogo više od svilenih manikura i pedikura.
10 novih nastavaka
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Pilat

Kada Anna, postarija seoska žena, ostane udovica, njezina kći Iza, liječnica iz velikog grada, smatra da bi bilo najbolje dovesti majku k sebi. Međutim, odnos između Anne i Ize ne funkcionira. Annin život gubi svoj smisao.
Više na IMDbTMDbHBO GO