Dodano 3. svibnja 2021. - 9 naslova

thumbnail

theaters Bijeg iz Alcatraza

Nitko ne može pobjeći iz Alcatraza, zar ne? Pokušajte to reći doživotnom zatvoreniku Franku Morrisu. Ovaj napeti film u režiji Donalda Siegela rekonstrukcija je pokušaja bijega Franka Morrisa i dvojice drugih robijaša 1962. iz Alcatraza.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Grad na brijegu

U Bostonu s početka 1990-ih okružni odvjetnik Decourcy Ward sklopio je savez s korumpiranim, ali cijenjenim veteranom FBI-a, Jackiejem Rohrom. Zajedno su preuzeli slučaj koji je promijenio cjelokupni kaznenopravni sustav u gradu.
1 novi nastavak
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Mare iz Easttowna

Dok se njezin život raspada, detektivka iz gradića u Pennsylvaniji (Kate Winslet) istražuje lokalno ubojstvo. Serija istražuje mračnu stranu usko povezane zajednice i ispituje kako obitelj i prošle tragedije mogu odrediti našu sadašnjost.
1 novi nastavak
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Nemoguće

HBO-ova nova dramska serija smještena u viktorijanski London prati skupinu ljudi – uglavnom žena – koje su misteriozno stekle čarobne sposobnosti. Poznate kao Odabrane, moraju pronaći mjesto za sebe usred krutog viktorijanskog društva.
1 novi nastavak
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Potpuni doživljaj

Christine Reade ambiciozna je studentica prava koju zavede svijet transakcijskih odnosa. To su žene koje pružaju „potpuni doživljaj prave veze“ – emocionalne i seksualne odnose za novac.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Pregled proteklog tjedna s Johnom Oliverom

John Oliver, jedna od najduhovitijih osoba koja se posljednjih godina pojavila na TV-u, stiže na HBO s novim showom u kojem nudi svoje jedinstveno gledište o mnogim društvenim, političkim i egzistencijalnim problemima u Americi i svijetu.
1 novi nastavak
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Zimnicea

Film opisuje priču temeljenu na stvarnim događajima u Zimnicei u Rumunjskoj 4. ožujka 1977., na dan velikog potresa. Svi su znali da je 80% grada tog dana bilo uništeno. 35 godina poslije otkriva se što ga je uništilo.
Više na IMDbHBO GO