Dodano 21. studenog 2020. - 7 naslova

thumbnail

ondemand_video Batwoman

Tri godine nakon nestanka osvetnika Batmana i filantropskog milijardera Brucea Waynea iz Gotham Cityja, Kate Kane, Bruceova rođakinja, odluči svladati svoje demone štiteći ulice kao Batwoman i postajući simbol nade.
20 novih nastavaka
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Ratnik

Radnje smještene u Kinesku četvrt San Francisca nakon Građanskog rata, RATNIK je priča o mladom, talentiranom majstoru borilačkih vještina, netom pridošlom iz Kine, kojega su upleli u krvave ratove Tong u Kineskoj četvrti.
1 novi nastavak
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Romul

Smještena u 8. st. pr. n. e., u primitivnom i brutalnom svijetu, ovo je priča o Romulu i njegovu bratu blizancu Remu, putem očiju troje ljudi koje su označili smrt, usamljenost i nasilje: Iemosa, Wirosa i mlade vestalke Ilije.
2 nova nastavka
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Valan

Policajac iz velegrada vraća se u rodni grad Valan u Transilvaniji, gdje je u planinama nađeno mrtvo tijelo. Istraga o njegovoj davno nestaloj sestri prisiljava ga da se bori ne samo s lokalnim kriminalcima nego i s vlastitim demonima.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Vodič kroz život s Johnom Wilsonom

Dokumentarni serijal čiji je voditelj anksiozni Njujorčanin koji pokušava davati svakodnevne savjete dok se bavi svojim osobnim problemima. John Wilson skrivečki dokumentira živote kolega iz New Yorka u komičnoj odiseji samootkrivanja.
1 novi nastavak
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Zvjezdane staze (2009)

Usred nevjerojatnog putovanja punog optimizma, intrige, komedije i kozmičke pogibelji, novi regruti na brodu „USS Enterprise“ moraju pronaći način da zaustave zlog Romulanca Nera, čija osvetnička misija prijeti cijelom čovječanstvu.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Zvjezdane staze: U tami

Kada nemilosrdni zločinac zvan Khan objavi rat Federaciji, kapetan Kirk, Spock i smiona posada „U. S. S. Enterprisea“ kreću u najveću potjeru za kriminalcem u povijesti.
Više na IMDbTMDbHBO GO