Dodano 14. studenog 2020. - 6 naslova

thumbnail

theaters Komičar

Godina je 1984., a Boris Arkadijev, uspješni sovjetski stand-up komičar, raspada se pod teretom slave, cenzure, KGB-ova „pokroviteljstva“ i vlastite nesigurnosti. Napokon, komičar pukne i osveti se.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Očevidac

Četverodijelna dokumentarna serija nagrađenog filmaša Michaela Manna prati novu generaciju mladih ratnih fotografa u zonama sukoba u Meksiku, Libiji, Južnome Sudanu i Brazilu.
4 nova nastavka
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Ratnik

Radnje smještene u Kinesku četvrt San Francisca nakon Građanskog rata, RATNIK je priča o mladom, talentiranom majstoru borilačkih vještina, netom pridošlom iz Kine, kojega su upleli u krvave ratove Tong u Kineskoj četvrti.
1 novi nastavak
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Romul

Smještena u 8. st. pr. n. e., u primitivnom i brutalnom svijetu, ovo je priča o Romulu i njegovu bratu blizancu Remu, putem očiju troje ljudi koje su označili smrt, usamljenost i nasilje: Iemosa, Wirosa i mlade vestalke Ilije.
2 nova nastavka
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Treme

Među ruševinama velegrada skupina glazbenika svira pjesme nade i obnove. HBO-ova serija o patnji i ljudskom duhu smještena u razdoblje nakon najveće prirodne katastrofe u američkoj povijesti. Dobro došli u Treme.
10 novih nastavaka
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Vodič kroz život s Johnom Wilsonom

Dokumentarni serijal čiji je voditelj anksiozni Njujorčanin koji pokušava davati svakodnevne savjete dok se bavi svojim osobnim problemima. John Wilson skrivečki dokumentira živote kolega iz New Yorka u komičnoj odiseji samootkrivanja.
1 novi nastavak
Više na IMDbTMDbHBO GO