Skandinavska produkcija: 44 naslova

thumbnail

ondemand_video Pohlepa

„Pohlepa“ je triler o beskompromisnom novinaru koji, tijekom istraživanja priče za novine za koje radi, otkrije dokaze velike financijske pronevjere koja uključuje neke od najvećih političkih i financijskih figura u Norveškoj.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Ptičarev sin

Kasne su 1800-te, a ptičar Esmar i njegova žena Johanna pokušavaju preživjeti na surovim liticama Farskih otoka. Mjesni je zakon takav da, ako nemaju sina, nasljednika zakupa svoje farme, bit će istjerani s posjeda...
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Školski blues

Johnu je prvi dan škole. Neočekivano se pojavi njegov 11-godišnji stariji brat Mika kako bi ga slijedio na skup. Mika smatra svojom misijom podučiti Johna čvrstim svjetskim činjenicama, počevši od nemilosrdnih zahtjeva školskog dvorišta.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Slučaj

Obećavajuća mlada balerina nađena je obješena na glavnoj pozornici Nacionalnog kazališta u Reykyaviku. No ono što se isprva čini jednostavnim slučajem samoubojstva, ubrzo se pretvori u izopačenu mrežu manipulacije, izdaje i ubojstva.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Stvar navike

Film otkriva i raščlanjuje nevidljivo iskorištavanje moći prema ženama u njihovim privatnim životima i u društvu. Prateći živote različitih žena, doživljavamo njihov kut gledanja te uranjamo u ženski pogled.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Predzadnji

Kafkijanska priča o beznačajnom vodovodnom inspektoru koji dolazi u divovsku udaljenu zgradu kako bi popisao vodomjere stanara. Prije nego što je toga svjestan, nađe se zarobljen u zgradi, suočen s beskrajnim labirintom zapreka.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Jama

Desetogodišnji Markuss mora se prilagoditi novom životu sa svojom strogom bakom na selu. Nakon što je Emīlija, susjedova kći, iznijela nekoliko prezrivih izjava o Markussovu mrtvom ocu, on je odluči naučiti okrutnu lekciju.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Tužilac, branilac, otac i sin

Dva vrhunska odvjetnika sukobljavaju se na važnom suđenju na Haškom sudu za ratne zločine. No kako se slučaj otpetljava, postaje jasno da potraga za istinom i za pravdom nisu uvijek ista stvar. Drama je temeljena na istinitom slučaju.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Ujak

Kris i njezin ujak, djelomični invalid, žive u ruralnoj Danskoj i zajedno vode trošnu farmu. Njihov čudan, ali privržen odnos, izgrađen na dnevnoj rutini, doveden je u pitanje kad se Kris zaljubi i postavi si životno važna pitanja.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Umri drugi dan

James Bond (Pierce Brosnan) poslan je da istraži vezu između sjevernokorejskog terorista i tajanstvenog milijardera koji posluje s dijamantima... Ali čija je tajna đavolsko oružje koje bi svijet moglo baciti na koljena!
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Dobro došli u Utmark

Svi znaju sve u ovom osamljenom kutku nordijskog sjevera. Kad u Utmark dođe nova optimistična učiteljica, uskoro će saznati da je jedina osoba koja se u ovom gradu ponaša približno zrelo 12-godišnja djevojčica.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Što je žena?

U ženskoj svlačionici nastane rasprava kada netko zatraži transrodnu ženu da izađe. Rasprava kontinuirano eskalira kako se više ljudi uključuje u nju. Svi s različitim mišljenjima o tome što je žena.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Umrijet ćeš s dvadeset

Nedugo nakon što se rodio Muzamil, seoski vrač prorekne da će umrijeti s 20 godina. Muzamilov otac ne može podnijeti kletvu te napusti dom. Sakina sama podiže sina, pretjerano zaštitnički. Jednog dana Muzamil navrši 19 godina...
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

theaters Zovi mamu

U ovoj ludoj komediji o majkama i kćerima 35-godišnja Niki živi poput neodgovorne 25-godišnjakinje kad je odjednom primorana istodobno se uhvatiti ukoštac sa svim svojim vezama i prošlim odlukama u životu.
Više na IMDbHBO GO