Uklonjeno 14. svibnja 2021. - 9 naslova

thumbnail

theaters Batman i Harley Quinn

Kad se suoče s globalnom prijetnjom, Batman i Nightwing nemaju drugog izbora nego se udružiti s Harley Quinn kako bi zaustavili zlokobni plan koji su osmislili Poison Ivy i Jason Woodrue, zvani Floronic Man.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Batman u budućnosti: Povratak Jokera

Nakon 40 godina odsutnosti Joker provaljuje na imanje Brucea Waynea otkrivši da zna za Wayneov prošli tajni identitet. Joker gotovo ubije svog neprijatelja, ali Terry McGinnis, Wayneov štićenik, Wayneu spašava život – zasad.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Batman: Hush

Tajanstveni novi zlikovac poznat samo kao Hush koristi galeriju zlikovaca da uništi Batmanovu karijeru borbe protiv kriminala, kao i osobni život Brucea Waynea – koji je već zakomplicirao njegov odnos sa Selinom Kyle, zvanom Žena Mačka.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Batman: Napad na Arkham

Vlada okuplja skupinu superzlikovaca kodnog imena Odred otpisanih i prisiljava ih da provale u psihijatrijsku bolnicu Arkham kako bi vratili tajne informacije koje je ukrao Riddler, a Batman se ubrzo uključuje.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Batman: Povratak maskiranih križara

Vraćamo se u šezdesete godine prošlog stoljeća kad Batman i Robin kreću u akciju jer najopakiji supernegativci Gotham Cityja - uključujući Jokera, Pingvina, Riddlera i Ženu Mačku – pokrenu plan da osvoje grad i, u konačnici, svijet.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Batman: Povratak Viteza Tame, 1. dio

Deset je godina prošlo otkako je ostarjeli Batman otišao u mirovinu, a Gotham City je utonuo duboko u dekadenciju i bezakonje. Sad se Vitez Tame vraća na ulice kako bi zaustavio prijetnju mutiranih bandi koje su preplavile grad.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Batman: Povratak Viteza Tame, 2. dio

Iako se ostarjeli Vitez Tame vratio borbi protiv kriminala, Amerika više ne želi njegovu vrstu osvetnika. Nakon što se suoči sa svojim najvećim neprijateljem, Jokerom, Batman se nađe u smrtnoj borbi sa svojim bivšim saveznikom Supermanom.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Batman: Strašan vic

Joker pokreće svoj najdijaboličniji napad dosad na načelnika Gordona i njegovu obitelj. Na Batmanu je da zaustavi ovog luđaka – ali pritom će shvatiti kako su on i njegov najveći neprijatelj u velikoj mjeri isti.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Odred otpisanih: Paklene posljedice

Posebna skupina zatočenih zlikovaca dobiva misiju da pronađu mistični predmet. Deadshot, Harley Quinn, Bronze Tiger, Kapetan Bumerang, Killer Frost i Copperhead riskiraju svoje živote kako bi pronašli moćan objekt.
Više na IMDbTMDbHBO GO