Uklonjeno 30. siječnja 2020. - 5 naslova

thumbnail

theaters Biti zaljubljen

Robert De Niro i Meryl Streep glume dvoje običnih ljudi koji se prvo susretnu pukim slučajem, a poslije vlastitim izborom. Samo jedna stvar stoji pred njihovom intenzivnom, novopronađenom ljubavi – oboje su već u braku.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Dobar posao u Italiji

Charlie, nedavno oslobođeni robijaš, okuplja skupinu ekscentričnih lopova kako bi izveo ingenioznu pljačku zlata u Italiji. Stvaranjem prometnog zastoja u Torinu, pokušat će ukrasti bogatstvo u zlatu i uslijed kaosa pobjeći.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Obitelj Addams

Na 25. obljetnicu svog nestanka Fester Addams iznenada se vrati iz Bermudskog trokuta, ali Wednesday sumnja u njega. Je li ovaj čovjek stvarno Fester ili je li to neka spletka da liši Addamsove njihova bogatstva?
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Obitelj Addams 2

Kad obitelj Addams dobije prinovu, unajme podmuklu dadilju koja se zaljubi u Festera i uda za nj. No otkrije se da je ona zapravo serijski ubojica koja se udaje za bogataše, ali nije dorasla ludilu Addamsovih.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Sezona lova

Nekadašnji izvršni direktor tvrtke za televizijsku gledanost seli se na javnu televizijsku postaju gdje, zbog tehničke pogreške, gledanost kanala iznenada naglo poraste. Sada eterom vlada umjetnički program – a ne seks i nasilje.
Više na IMDbTMDbHBO GO