Stiže 15. svibnja 2021. - 1 naslov

thumbnail

theaters Stvar navike

Film otkriva i raščlanjuje nevidljivo iskorištavanje moći prema ženama u njihovim privatnim životima i u društvu. Prateći živote različitih žena, doživljavamo njihov kut gledanja te uranjamo u ženski pogled.
Više na IMDbTMDbHBO GO

Stiže 16. svibnja 2021. - 2 naslova

thumbnail

theaters Sama sa svojim snovima

Kasnih 1960-ih Lucia je ostavljena sama sa svojom bakom dok su se roditelji iselili u Francusku trbuhom za kruhom. Lucia je veoma tužna što mora ostati u Italiji te se muči kako bi shvatila svoju ulogu u malom, tradicionalnom selu.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Relikt

Kada postarija Edna nestane, njezina kći Kay i unuka Sam putuju u njihovu obiteljsku kuću kako bi je pronašli. Nedugo nakon Ednina povratka Kay i Sam počinju osjećati zlokobnu prisutnost koja opsjeda kuću te preuzima kontrolu nad Ednom.
Više na IMDbTMDbHBO GO

Stiže 22. svibnja 2021. - 1 naslov

thumbnail

theaters Djevojke za zabavu

Priča o trima ženama koje nemaju ništa zajedničko osim činjenice da su kolegice i da svaki dan zajedno prelaze granicu kad idu na posao. Kako bi dostojno živjele u Roubaixu u Francuskoj, one se bave prostitucijom u Belgiji.
Više na IMDbTMDbHBO GO

Stiže 23. svibnja 2021. - 1 naslov

thumbnail

theaters Svjetlo dana

Jeanne (50), pomoćnica u rodilištu u Marseilleu, živi sa svojom kćeri Zoe. Kada se u rodilištu dogodi nesreća, a Zoe ode studirati u Pariz, Jeanneina tajna prošlost iznenada ispliva na površinu te je prisili da obrani životne odluke.
Više na IMDbTMDbHBO GO