Stiže 26. lipnja 2019. - 1 naslov

thumbnail

Richard III

Filmska adaptacija Shakespeareova klasičnog djela postavlja radnju u imaginarnu nacističku Englesku. Tridesete su godine prošlog stoljeća, a dugi i krvavi građanski rat podijelio je naciju dok se dvije snažne obitelji bore za krunu.
Više na IMDbTraktHBO GO

Stiže 27. lipnja 2019. - 1 naslov

thumbnail

Bryan Stevenson u borbi za jednaku pravdu

Odvjetnik za ljudska prava Bryan Stevenson iz Alabame već se više od 30 godina bori za prava siromašnih ljudi, zatvorenika i pogubljenika te pokušava iskorijeniti rasnu diskriminaciju u kaznenopravnom sustavu.
Više na HBO GO

Stiže 29. lipnja 2019. - 1 naslov

Stiže 30. lipnja 2019. - 3 naslova

thumbnail

Rampage: Totalni kaos

Kada se tri različite životinje zaraze opasnim patogenom koji ih pretvori u bijesna stvorenja goleme veličine, primatolog (Dwayne Johnson) i genetičarka (Naomie Harris) udružuju se kako bi ih spriječili da unište Chicago.
Više na IMDbTraktHBO GO

thumbnail

Broj 37

„Broj 37“ priča je o Randallu, vezanom za invalidska kolica, koji igra igru mačke i miša ucjenjujući moćnog kriminalca dok izbjegava sadističkog lihvara koji će ubiti njega i njegovu djevojku ako mu ne vrati zajam do kraja tjedna.
Više na IMDbTraktHBO GO

thumbnail

15:17 za Pariz

U večernjim satima 21. kolovoza 2015., svijet je u zapanjenoj tišini gledao kako mediji izvještavaju o osujećenom terorističkom napadu na vlak Thalys za Pariz – pokušaj koji su spriječila tri hrabra mlada Amerikanca na putovanju Europom.
Više na IMDbTraktHBO GO

Stiže 1. srpnja 2019. - 4 naslova

thumbnail

Top Gun

Studenti elitne akademije za pilote Američke mornarice bore se da budu najbolji u generaciji, a jedan mladi pilot (Tom Cruise) od civilne instruktorice (Kelly McGillis) uči i neke stvari koje se ne podučavaju u predavaonicama.
Više na IMDbTraktHBO GO

thumbnail

Majstor za torte

U ovom filmu temeljenom na istinitoj priči vidjet ćemo kako je Hans Pettersson (Hasse P.) 1984. godine odlučio napraviti najveću tortu od sendviča na svijetu da bi proslavio svoj rodni grad Köping, proglašen najdosadnijim gradom u Švedskoj.
Više na IMDbTraktHBO GO

thumbnail

Generacija samaca

Oni su slobodni, fleksibilni, financijski neovisni… I samci. Jesu li dugoročne veze zastarjele ili nedostižan ideal?
Više na IMDbHBO GO

Stiže 3. srpnja 2019. - 1 naslov

thumbnail

492

Pobožnog mladića Julija Santanu njegov cinični ujak unovači kao profesionalnog ubojicu. Tijekom smrtonosne karijere Julio je ubio nevjerojatnih 492 ljudi, no svaki put kad bi potegnuo okidač, pekla bi ga savjest.
Više na IMDbTraktHBO GO

Stiže 4. srpnja 2019. - 1 naslov

thumbnail

Siromašni, ali bogati 2

Po povratku u svoje selo obitelj Tucci otkriva da zapravo nisu izgubili sav novac. Ponovno prljavo bogati, odluče održati referendum koji će omogućiti da selo proglasi neovisnost od Italije.
Više na IMDbTraktHBO GO

Stiže 5. srpnja 2019. - 3 naslova

thumbnail

Klub ljudoždera

Prženje na suncu s koktelima, kupanac u bazenu i pokoji komad ljudskog mesa. Nevjerojatno bogati par, Gilda i Otavio imaju morbidan i šašav hobi. „Klub ljudoždera“ mračan je, no i duhovit prikaz brazilskih milijardera.
Više na IMDbTraktHBO GO

thumbnail

Zla kraljica

Film prati učiteljicu čija se kći tinejdžerica brzo sprijatelji sa školskom zločestom djevojkom navodeći je da se zabrine za sigurnosti svoje kćeri i zapita se dokle je zla djevojka spremna otići da postane kraljica mature.
Više na IMDbTraktHBO GO

thumbnail

Gospodin

Ratna živi u Mumbaiju i sluškinja je Ashwina, čovjeka iz bogate obitelji. Njih dvoje potječu iz suprotnih svjetova i perspektiva. Ona je puna nade, iako nema gotovo ništa, a on je izgubio snove, a naizgled ima sve…
Više na IMDbTraktHBO GO

Stiže 6. srpnja 2019. - 1 naslov

thumbnail

Bijelac Rick

Inspirirano pričom o Richardu Wersheju Jr. S 14 godina Wershe je sredinom osamdesetih postao tajni doušnik lokalnih i saveznih agencija za provedbu zakona te je u toj ulozi dovoljno rastao da se etablira kao veliki trgovac drogom.
Više na IMDbTraktHBO GO

Stiže 7. srpnja 2019. - 3 naslova

thumbnail

Osvetnik

Čikaški kirurg dr. Paul Kersey (Bruce Willis) shrvan je kada tijekom provale u kuću njegova supruga pogine, a kći mu je brutalno napadnuta. Kada mu policija ne može pomoći, on se odluči sam osvetiti napadačima.
Više na IMDbTraktHBO GO

thumbnail

Party života

Svježe rastavljena nakon 23 godine braka, mama u 40-ima, Deanna, odlučuje napokon steći diplomu i pridružuje se kćeri Maddie na koledžu. Ondje na svoj način uživa u slobodi, zabavi i momcima iz bratstva otkrivajući svoje pravo ja.
Više na IMDbTraktHBO GO

thumbnail

Diši normalno

44-godišnja kućanica Amra otkrije da se njezin suprug, koji odlazi u mirovinu, planira oženiti mlađom drugom ženom. U pokušajima da se pomiri s novom stvarnošću, život joj se počinje raspadati kada je prisiljena sklopiti težak kompromis.
Više na IMDbHBO GO

Stiže 8. srpnja 2019. - 1 naslov

thumbnail

Plejmejker

Ivo, bivši profesionalni nogometaš i zatvorska ptičica koja nema što izgubiti, ima prirodni talent za klađenje. Njegova životna priča i osjećaj za sport privuku Dejana koji ga uvuče u svijet klađenja na sport i namještanja utakmica.
Više na IMDbTraktHBO GO