Stiže 1. prosinca 2021. - 3 naslova

thumbnail

ondemand_video Obmana

"Obmana" je priča o ženi na tajnom zadatku, kodnog imena Lizzie James, od koje se traži da postane seksualni mamac za osumnjičenog ubojicu. Serija istražuje napetu istragu ubojstva mlade majke Rachel Nickell u Londonu 1992. godine.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Anđeo gospodnji

Anđeo Petronel šarmantan je šeprtljavko. Što god takne, ruši ili uništava, pa čak i vrijeđa Boga. Za kaznu, Bog ga šalje na Zemlju kako bi saznao koliko je teško živjeti bezgrešnim životom.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Ricky Velez: Sve je ovdje

Komičar i glumac Ricky Velez izvodi svoj prvi stand-up specijal u Brooklynu, pokazujući svoju sposobnost povezivanja kroz komediju u urnebesnom setu koji opisuje njegovo odrastanje u Queensu s osvježavajućom iskrenošću i pronicljivošću.
Više na TMDbHBO GO

Stiže 3. prosinca 2021. - 1 naslov

thumbnail

theaters Mortal Kombat

MMA borac Cole Young, nesvjestan svoga nasljeđa i u bijegu pred Sub-Zerom, najboljim ratnikom cara Shang Tsunga, trenira s najboljim prvacima Zemlje i priprema se za sukob s neprijateljima Outworlda u bitci velikih uloga za svemir.
Više na IMDbTMDbHBO GO

Stiže 4. prosinca 2021. - 2 naslova

thumbnail

theaters Holly je prespavala

Kada Audra prizna mužu da je jednom imala spolni odnos s cimericom s fakulteta Holly, njihov život uzbudljivo se i neočekivano preokrene. Hollyn iznenadni posjet i neporeciv šarm ožive Noela i Audru, potaknuvši novi uvid u njihovu vezu.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Asia

Unatoč zajedničkom životu, mlada samohrana majka Asia jedva komunicira sa svojom kćeri tinejdžericom Vikom. Njihova rutina je uzdrmana kada se Vikino zdravlje naglo pogorša. Asia mora uskočiti i postati majka koju Vika očajnički treba.
Više na IMDbTMDbHBO GO

Stiže 5. prosinca 2021. - 2 naslova

thumbnail

theaters Zvuk tišine

Uspješni „kućni podešivač“ u New Yorku (Peter Sarsgaard), koji se specijalizirao za kalibriranje zvuka u domovima ljudi kako bi prilagodio njihovo raspoloženje, upoznaje novu klijenticu (Rashida Jones) s nerješivim problemom.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Krojač

Kada banka zaprijeti oduzimanjem krojačke radnje njegove obitelji, a njegov otac se razboli, Nikos stupa u akciju: s neobičnom krojačkom radnjom na kotačima, on se ponovno otkriva, donoseći stil i samopouzdanje atenskim ženama.
Više na IMDbTMDbHBO GO

Stiže 6. prosinca 2021. - 1 naslov

thumbnail

theaters Krumpir sanja o Americi

Film prati Krumpira, mladog homoseksualca koji odrasta u raspadajućem SSSR-u, njegovu mamu, mladu iz kataloga, i njihov pustolovni bijeg u Ameriku. Autobiografska priča puna iznenađenja dokazuje da je život često mnogo čudniji od fikcije.
Više na IMDbTMDbHBO GO

Stiže 9. prosinca 2021. - 1 naslov

thumbnail

theaters Kapetan Phillips

Prepričavanje događaja koji su se dogodili na pučini u travnju 2009. kada se kapetan teretnjaka Richard Phillips (Tom Hanks), oženjen otac dvoje djece, predao grupi od četiri somalijska gusara kako bi zaštitio svoju posadu uz obalu Afrike.
Više na IMDbTMDbHBO GO

Stiže 10. prosinca 2021. - 1 naslov

thumbnail

theaters Vještica

Zastrašujući horor smješten u sumornu divljinu Nove Engleske 1630-ih. Kada se engleski farmer i njegova obitelj presele na udaljeno zemljište u blizini zlokobne šume, počinju ih proganjati čudni i uznemirujući događaji.
Više na IMDbTMDbHBO GO

Stiže 11. prosinca 2021. - 2 naslova

thumbnail

theaters Živi za danas

Kada iskusni pisac komedija Charlie Burnz upozna njujoršku pjevačicu Emmu Payge, oni sklapaju neočekivano, ali urnebesno i dirljivo prijateljstvo koje stavlja generacijski jaz u stranu i redefinira značenje ljubavi i povjerenja.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Obožavanje

12-godišnji Paul ludo se zaljubi u Gloriju, pacijenticu u mentalnoj ustanovi u kojoj radi njegova majka i koja tvrdi da je pogrešno internirana. Zajedno bježe na putovanje slično odiseji, sve više prožeto nasilnim incidentima.
Više na IMDbTMDbHBO GO

Stiže 12. prosinca 2021. - 3 naslova

thumbnail

theaters Mladi detektiv

Nekad proslavljeni dječak detektiv, sada 32-godišnjak, nastavlja rješavati trivijalne misterije između mamurnosti i napadaja samosažaljenja. Sve dok mu naivna klijentica ne donese prvi „odrasli“ slučaj: brutalno ubojstvo njezina dečka.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Konj iz snova

Istinita priča o Dream Allianceu, trkaćem konju kojeg je uzgojila barmenica iz malog grada Jan Vokes. S vrlo malo novca i iskustva, Jan uvjerava susjede da ulože svoju oskudnu zaradu kako bi pomogli da se Dream natječe s trkaćom elitom.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Ne mrzi

Liječnik židovskog podrijetla spašava čovjeka koji je žrtva prometne nesreće, ali kada otkrije nacističku tetovažu na prsima, oklijeva, prepuštajući čovjeka sudbini. Ispunjen osjećajem krivnje, na kraju pronalazi čovjekovu obitelj...
Više na TMDbHBO GO