Stiže 18. listopada 2019. - 1 naslov

thumbnail

Sloboda: Majka prognanih

Film istražuje prošlost i sadašnjost legendarnog Kipa slobode. Slijedimo Diane von Furstenberg u njezinoj potrazi da otkrije kako je san kipara Augustea Bartholdija postao stvarnost i što kip znači ljudima širom svijeta.
Više na IMDbTraktHBO GO

Stiže 19. listopada 2019. - 3 naslova

thumbnail

Ponoćni trkač

Maratonac Jonas Widmer traži način da prevlada svoju tragičnu prošlost. Kao rezultat toga, sve se više zapetlja u zloslutni dvostruki život. Istinita drama o poznatom vrhunskom sportašu koji se pretvorio u serijskog prijestupnika.
Više na IMDbHBO GO

thumbnail

Stopalići

Migo, bistri mladi jeti, otkrije nešto za što je mislio da ne postoji, čovjeka. Vijest o tom „stopaliću“ uzbuni jednostavnu zajednicu jetija kad se zapitaju čega još ima u velikom svijetu izvan njihova snježnog sela.
Više na IMDbTraktHBO GO

thumbnail

Što muškarci žele

Ali Davis je uspješna sportska agentica koja misteriozno stječe sposobnost da čuje muške misli! Svojom novopečenom moći Ali želi nadmudriti svoje kolege, ali granice do kojih mora ići testirat će njezine odnose.
Više na IMDbTraktHBO GO

Stiže 20. listopada 2019. - 3 naslova

thumbnail

Iznenada jednog dana

Antonio ima 17 godina i ima san: biti nogometaš u sjajnoj momčadi. Živi u malom selu, odakle nije uvijek tako lako otići. Osim toga tu je i Mirjam, ljubazna i nježna, ali vrlo problematična majka.
Više na IMDbTraktHBO GO

thumbnail

Dame u crnom

Godine 1959. Lisa je sramežljiva učenica koja radi ljetni posao u robnoj kući „Goode's“ u Sydneyju. Za vrijeme emancipacije žena u Australiji, Lisa upoznaje „dame u crnom“, skupinu žena koje joj zauvijek promijene život.
Više na IMDbTraktHBO GO

thumbnail

Spider-Man: Novi svijet

Miles Morales njujorški je tinejdžer koji se muči sa školom, prijateljima i ponajviše s time što je novi Spider-Man. Kad se vrata multiverzuma otvore, Miles ubrzo shvaća da on nije jedini paučji superheroj koji postoji...
Više na HBO GO

Stiže 21. listopada 2019. - 2 naslova

thumbnail

Celeste

Dok proslavljena operna pjevačica Celeste (Radha Mitchell) planira povratnički nastup 10 godina nakon tragične smrti supruga, ponovna pojava njezina pastorka Jacka (Thomas Coquerel) pokreće kaskadu događaja.
Više na IMDbTraktHBO GO

thumbnail

Generalova kći

Vojni detektiv (John Travolta) pozvan je da istraži ubojstvo i silovanje kćeri visokopozicioniranog generala. Međutim, kad krene rješavati slučaj, rasplete mrežu osobne izdaje i očiglednog zataškavanja.
Više na IMDbTraktHBO GO

Stiže 23. listopada 2019. - 1 naslov

thumbnail

Sklonište u oblacima

Besnik je usamljeni pastir i predani musliman. Sin je majke katolkinje i oca bivšeg komunista o kojemu se brine u albanskom planinskom selu. Ovdje su kršćani i muslimani pronašli način za miran suživot.
Više na IMDbTraktHBO GO

Stiže 25. listopada 2019. - 1 naslov

thumbnail

Autoškola za Saudijke

U lipnju 2018. g. ženama u Saudijskoj Arabiji prvi je put zakonom dopušteno voziti automobile. Ovaj dokumentarac prati Saudijke koje prihvaćaju taj novi način života i slobodu koja proizlazi iz mogućnosti da budu iza upravljača.
Više na IMDbTraktHBO GO

Stiže 26. listopada 2019. - 3 naslova

thumbnail

Moje najdraže čudovište

U ovom filmu Tima Burtona mladi Victor izvede znanstveni pokus kako bi oživio voljenog psića Sparkyja, no suoči se s neželjenim i katkad čudovišnim posljedicama.
Više na IMDbTraktHBO GO

thumbnail

Mi, životinje

Manny, Joel i Jonah haraju djetinjstvom i bune se protiv nestabilne ljubavi svojih roditelja. Dok Manny i Joel izrastaju u verzije svog oca, a mama sanja o bijegu, Jonah prihvaća samo svoj zamišljeni svijet.
Više na IMDbTraktHBO GO

thumbnail

Ona

U Los Angelesu, u bliskoj budućnosti, živi Theodore – kompleksan, produhovljen pisac. Slomljena srca nakon duge veze, zaintrigira ga novi, napredni operativni sustav koji je dizajniran da udovolji svim njegovim potrebama.
Više na IMDbTraktHBO GO

Stiže 27. listopada 2019. - 3 naslova

thumbnail

Ulica Beale

Afroamerički mladi bračni par Fonny i Tish razdvojeni su kada Fonnyja uhite za zločin koji nije počinio zbog makinacija rasističkog policajca. Dok traži pravdu za Fonnyja, trudna Tish oslanja se na svoju harlemsku zajednicu.
Više na IMDbTraktHBO GO

thumbnail

Doživotno vezani

Kad lijepa holivudska glumica preuzme ulogu slijepe žene u hororu koji se događa u bolnici u režiji ekscentričnog njemačkog autora, nije ni zamišljala da će je privući njezin izobličeni glumački partner.
Više na IMDbTraktHBO GO

thumbnail

Meg: Predator iz dubina

Golemo stvorenje napada podmornicu i onesposobi je zarobivši posadu unutra. Stručni ronilac Jonas Taylor regrutiran je da spasi posadu od te nezaustavljive prijetnje: divovske prapovijesne psine, Megalodona.
Više na IMDbTraktHBO GO

Stiže 28. listopada 2019. - 1 naslov

thumbnail

Bilo jednom za Divljem zapadu

Čovjek bez imena žudi za osvetom, a meta mu je Frank, ubojica kojeg je unajmio direktor željeznice, g. Morton, da se domogne posjeda Jill McBain. Čovjek bez imena i njegov saveznik Cheyenne udružuju se kako bi uništili Mortona i Franka.
Više na IMDbTraktHBO GO

Stiže 30. listopada 2019. - 1 naslov

thumbnail

Veliki klinci

Franky i Ballas najbolji su prijatelji i srednjoškolski kraljevi: zgodni, zvijezde plivačkog tima i popularni kod djevojaka. Žive savršen život, sve do noći Frankyjeve epske proslave 17. rođendana kada se dogodi neočekivani incident.
Više na IMDbTraktHBO GO

Stiže 31. listopada 2019. - 1 naslov

thumbnail

Razdvojeni na granici

Dokumentarac prikazuje trenutačnu krizu na američko-meksičkoj granici prateći priču dviju majki koje su razdvojili od djece nakon što su pobjegle iz opasnosti u svojim domovinama kako bi potražile utočište u Sjedinjenim Državama.
Više na IMDbHBO GO