Stiže 12. srpnja 2020. - 3 naslova

thumbnail

Ad Astra

Astronaut Roy McBride (Brad Pitt) odlazi na opasnu misiju kroz neumoljivi solarni sustav kako bi otkrio istinu o svom nestalom ocu i njegovoj kobnoj ekspediciji koja sada, 30 godina poslije, prijeti opstanku našeg planeta.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

Do zvijezda

Smješten u Oklahomi 1960-ih, film prati prijateljstvo Iris, introvertirane društvene odbačenice i Maggie, svjetovne nove djevojke u školi. Maggie pomaže Iris izaći iz njezine ljušture, ali Iris počinje sumnjati da Maggie skriva tajne.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

Abou Leila

Alžir, 1994. Terorizam bjesni već dvije godine u zemlji svakodnevno izazivajući smrt i užase. Policajci S. i Lotfi, prijatelji iz djetinjstva, putuju kroz pustinju tražeći Abou Leilu, opasnog terorista u bijegu.
Više na IMDbTMDbHBO GO

Stiže 13. srpnja 2020. - 2 naslova

thumbnail

Na rubu horizonta

Izgubljeni svemirski brod „Event Horizon“ pronađen je sedam godina nakon misterioznog nestanka. Sada prvorazredna spasilačka posada kreće u potragu za istinom... Samo kako bi otkrila svijet zla koji nadilazi njihove najluđe noćne more.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

Mickey i medvjed

Mickey, tinejdžerica iz Montane, čini sve bi pomogla svom ocu udovcu i ratnom veteranu. No kad Hankovo kontrolirajuće, ljubomorno ponašanje postane destruktivno, Mickey se mora odlučiti između obiteljske obveze i vlastite neovisnosti.
Više na IMDbTMDbHBO GO

Stiže 15. srpnja 2020. - 1 naslov

thumbnail

Djeca šoubiznisa

Cjelovečernji dokumentarni film o usponima i padovima djece u šoubiznisu, s intervjuima i istraživanjima o životu i karijeri najpoznatije bivše djece glumaca na svijetu.
Više na IMDbTMDbHBO GO

Stiže 17. srpnja 2020. - 2 naslova

thumbnail

Službene tajne

Istinita priča o britanskoj zviždačici Katharine Gun koja je davala informacije novinarima o nezakonitoj špijunskoj operaciji NSA-e kojoj je cilj bio natjerati Vijeće sigurnosti UN-a na ratifikaciju odluke o invaziji na Irak 2003.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

Ratovi zvijezda: Ratovi klonova

Na prvim linijama međugalaktičke borbe između dobra i zla, Obi-Wan Kenobi i Anakin Skywalker udružuju snage na misiji koja ih ujedinjuje u ulogama jedievskih učitelja i učenika dok se bore kako bi spasili Republiku od rascijepa.
Više na IMDbTMDbHBO GO

Stiže 18. srpnja 2020. - 2 naslova

thumbnail

Pokémon detektiv Pikachu

Priča počinje kada vrhunski detektiv Harry Goodman tajanstveno nestane, što potakne njegova sina Tima da otkrije što se dogodilo. U potrazi mu pomaže njegov nekadašnji Pokémon partner, detektiv Pikachu: šaljivo supernjuškalo.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

Instinkt

Psihijatrica Nicoline počinje raditi u zatvoru gdje upoznaje Idrisa, inteligentnog i psihopatskog silovatelja. Između njih dvoje počinje igra moći, a Nicoline, unatoč svom znanju i iskustvu, dopušta da je potpuno zarobi.
Više na IMDbTMDbHBO GO

Stiže 19. srpnja 2020. - 2 naslova

thumbnail

Godzilla 2: Kralj zvijeri

Kriptozoološka agencija „Monarch“ suočava se sa skupinom divovskih čudovišta, uključujući Godzillu, Mothru, Rodana i troglavog Kralja Ghidoru. Ova drevna stvorenja bore se za nadmoć, ostavljajući ljudsku egzistenciju u neizvjesnosti.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

Crveni auto

Ali živi u južnom Teheranu sa sinom. Kako bi zadovoljio sinovu ljubav prema automobilima, pozajmljuje novac. Tek što je prikupio dovoljno, golema inflacija pokvari mu planove. Duboko ožalošćen, Ali se bori da održi dano obećanje...
Više na IMDbTMDbHBO GO

Stiže 20. srpnja 2020. - 1 naslov

thumbnail

Tamni kristal

Kada Jen, pripadnik plemena Gelflinga, krene na put kako bi pronašao nestalu krhotinu kristala, njegovo opasno putovanje dovest će ga licem u lice s čudovištima na svakom koraku. Odlučan da vrati mir njihovu planetu, Jen neće odustati!
Više na IMDbTMDbHBO GO

Stiže 23. srpnja 2020. - 1 naslov

thumbnail

Pravi čelik

U bliskoj budućnosti boksački mečevi robota popularan su sport, a jedan od promotora u usponu vjeruje da je odbačeni robot novi prvak. I dok se nada uspjehu i prvom mjestu, spoznaje da ima 11-godišnjeg sina koji ga želi upoznati.
Više na IMDbTMDbHBO GO

Stiže 24. srpnja 2020. - 2 naslova

thumbnail

Noćni let

Ženu (Rachel McAdams) na rutinskom avionskom letu otme stranac (Cillian Murphy). Pod prijetnjom da će joj potencijalno ubiti oca, njezin je otmičar pridobije da mu pomogne ubiti zamjenika tajnika Državne sigurnosti.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

Rogue One: Priča iz Ratova zvijezda

U razdoblju velikog sukoba skupina nevjerojatnih junaka predvođenih Jyn Erso, smionom bjegunkom, i Cassianom Andorom, pobunjeničkim špijunom, udružuju se u očajničkoj misiji krađe planova Zvijezde smrti, vrhunskog oružja Imperija.
Više na IMDbTMDbHBO GO

Stiže 25. srpnja 2020. - 3 naslova

thumbnail

Hrabri mališan 2

Kada mlada bubamara ostane zarobljena u kutiji poslanoj na Karibe, samo je jedan izlaz: okupiti tim snova! Bubamara, mrav i pauk još jedanput udružuju snage na drugoj strani planeta kako bi spasili svog prijatelja.
Više na TMDbHBO GO

thumbnail

Karel, ja i ti

Zbog bračne krize Saša se seli od Karela pronalazeći privremeno utočište sa starim prijateljem Dušanom. Oboje pokušavaju riješiti svoje odnose i pružiti potporu jedno drugom dok ih neizvjesnost svladava.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

Nevjerojatan život psa Enza

Dirljiva priča koju pripovijeda duhoviti i filozofski pas Enzo. Kroz svoj jedinstveni uvid u ljudsku narav, Enzo pomaže svojim vlasnicima – vozaču utrka Dennyju, njegovoj ženi i kćeri – da se snalaze u životu sa svježom perspektivom.
Više na IMDbTMDbHBO GO