Stiže 5. travnja 2020. - 3 naslova

thumbnail

Kas

Carme živi u planinskom selu u Galiciji s bolesnom majkom i ocem Ramonom, s kojima jedva razgovara. Radi u pekarnici i osjeća potrebu za bijegom iz ove ugnjetavajuće atmosfere, ali čini se da je okolnosti uvijek spriječe.
Više na IMDbTraktHBO GO

thumbnail

Amerikanka

Debin se život zauvijek promijeni kada njezina kći tinejdžerica misteriozno nestane. Preostaje joj odgajati mladog unuka i snalaziti se s kušnjama i nevoljama idućih godina, sve dok se ne otkrije dugoočekivana istina.
Više na IMDbTraktHBO GO

thumbnail

Dora istražuje izgubljeni grad

U pratnji svog majmunskog prijatelja Čizme i grupe loše opremljenih prijatelja istraživačica Dora kreće u opasnu potragu da spasi roditelje dok pokušava riješiti naizgled nemogući misterij o izgubljenoj civilizaciji Inka.
Više na IMDbTraktHBO GO

Stiže 6. travnja 2020. - 2 naslova

thumbnail

Svjedok

Mladi amiš jedini je svjedok brutalnog ubojstva u zahodu željezničkog kolodvora u Philadelphiji te mora biti zaštićen. Zadatak dopadne šutljivog detektiva koji se skriva u zajednici amiša u kojoj dječak živi.
Više na IMDbTraktHBO GO

thumbnail

Protiv

Achille je zgodni tinejdžer koji postaje žrtva ultranasilnog napada. Brian je mladić bijesan na svijet općenito. Susret ove dvojice mladića otkrit će njihovu pravu prirodu; njihov će sukob stvoriti ubojicu.
Više na IMDbTraktHBO GO

Stiže 8. travnja 2020. - 1 naslov

thumbnail

Čuvajte se gorile

Kako bi vratio poštovanje obitelji i ljubav svoje supruge, Lorenzo, neuspješni odvjetnik, odluči podići tužbu protiv gradskog zoološkog vrta zbog zanemarivanja gorila. Dobiva parnicu, ali primoran je dovesti primata sa sobom kući...
Više na IMDbTraktHBO GO

Stiže 9. travnja 2020. - 1 naslov

thumbnail

Uskrsni tajni zadatak

Erin Cavendish (Fiona Gubelmann) tajno odlazi u tvornicu čokolade svoje obitelji kako bi utvrdila zašto prodaja pada i upozna glavnog čokoladara Bryana (Brendan Penny) koji ima nove ideje kako ažurirati uskrsnu liniju proizvoda.
Više na IMDbTraktHBO GO

Stiže 10. travnja 2020. - 1 naslov

thumbnail

Uljez

Mladi par napokon se useljava u kuću iz snova koju su kupili od vlasnika, ekscentričnog udovca Charlieja. Međutim, stvari postaju mračne kad se Charlie neprestano pojavljuje u kući i upleće se u njihov život.
Više na IMDbTraktHBO GO

Stiže 11. travnja 2020. - 1 naslov

thumbnail

Svi bogovi na nebu

Simon živi na staroj farmi sam sa svojom sestrom Estelle koja je teški invalid. Uvjeren da su ga u djetinjstvu oteli izvanzemaljci, Simon čeka dan kada će se vratiti da oslobode njega i Estelle od njihove patnje.
Više na IMDbTraktHBO GO

Stiže 12. travnja 2020. - 2 naslova

thumbnail

Čudo nepoznatog sveca

Trenutak prije nego što ga je policija uhitila, lopov iskopa grob da skrije vreću novca. Pušten iz zatvora godinama poslije, vraća se po torbu, no otkriva da je iznad njegova plijena podignut vjerski oltar nepoznatom svecu.
Više na IMDbTraktHBO GO

thumbnail

Radost

Charlie ima neurološki poremećaj pa ga snažne emocije, posebno radost, onesvijeste. Razvija razne tehnike kako bi si uskratio previše užitaka i sreće, ali nađe se na najvećoj kušnji kad se zaljubi.
Više na IMDbTraktHBO GO

Stiže 13. travnja 2020. - 2 naslova

thumbnail

Forrest Gump

U ovom „Oscarom“ nagrađenom filmu, Forrest Gump (Tom Hanks), nježna duša rođena u malom gradu u Alabami, doživljava niz iskustava za pamćenje kroz panoramu američke povijesti od 1950-ih do ranih 1980-ih.
Više na IMDbTraktHBO GO

thumbnail

Luksuzno vjenčanje

Zaručnici Lauren i Ned imaju samo deset dana da ponovno spoje svoje tek rastavljene roditelje i organiziraju svoje vjenčanje iz snova. Ali Laurenina majka je nestala. Par se upušta u fantastičnu potragu za njom diljem sjeverne Australije.
Više na IMDbTraktHBO GO

Stiže 15. travnja 2020. - 1 naslov

thumbnail

Tko je ubio lady Winsley?

Lady Winsley, američka književnica, ubijena je dok je boravila na malom turskom otoku. Veliki detektiv Fergan stiže iz Istanbula kako bi vodio istragu. Vrlo brzo nailazi na dobro čuvane tajne ovog zabačenog kraja.
Više na HBO GO

Stiže 16. travnja 2020. - 2 naslova

thumbnail

Vlast

Manuel, utjecajni zamjenik tajnika regionalne vlade čijem je skoku u nacionalnu politiku sve išlo u prilog, postaje uhvaćen u borbu za opstanak nakon što ga curenje informacija uplete u korupcijski skandal.
Više na IMDbTraktHBO GO

thumbnail

Križaljke i misteriji 2

Kada starog prijatelja urednice križaljki „New York Sentinela“ Tess Harper pronađu ubijena istog dana kada Sentinelova križaljka uvrsti njegovu prosidbu, Tess se neslužbeno udruži s poručnikom Loganom O'Connorom kako bi pronašla ubojicu.
Više na IMDbTraktHBO GO

Stiže 17. travnja 2020. - 1 naslov

thumbnail

Dobrodošli u džunglu

Kad Travis (Seann William Scott), sin šefa podzemlja, nestane u amazonskoj džungli prilikom potrage za neprocjenjivim artefaktom, Beck (Dwayne „The Rock“ Johnson), mafijašev stručnjak za pronalaženje, poslan je da ga vrati.
Više na IMDbTraktHBO GO

Stiže 18. travnja 2020. - 1 naslov

thumbnail

Čudovišta.

Dana i Arthur, naizgled savršen par, u braku su gotovo deset godina. Ali dok ih pratimo tijekom 24 sata u Bukureštu, sumnje, različite potrebe i borbe s unutarnjim demonima uporno isplivavaju na površinu.
Više na IMDbHBO GO