Stiže 20. rujna 2020. - 3 naslova

thumbnail

theaters Zločesti dečki zauvijek

Marcus i Mike moraju se suočiti s novim problemima - promjenama u karijeri i sredovječnim krizama dok se pridružuju novoosnovanom elitnom timu AMMO iz policijske uprave Miamija kako bi svrgnuli Armanda Armasa, opakog vođu narkokartela.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Inicijali S. G.

Sergio Garces (50) neuspjeli je glumac kojeg muče problemi s kontrolom bijesa i loša sreća. Kad razbije nos u nesreći na biciklu, uslijedi niz nesretnih događaja uključujući aferu u koja dobiva neočekivano mračan preokret.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Zarobljena nada

Film prati Grace, šokiranu saznanjem da je suprug ostavlja zbog druge nakon 29 godina braka te rastavom uzrokovan emocionalni krah njihova odrasla sina jedinca, sve dok ona u konačnici opet ne pronađe uporište.
Više na IMDbTMDbHBO GO

Stiže 21. rujna 2020. - 2 naslova

thumbnail

theaters Nevia

U predgrađu Napulja Nevia (17) živi s bakom i mlađom sestrom. Sastavljaju kraj s krajem radom na crnom tržištu. Jednog dana u sumorni grad dođe cirkus i promijeni sve u Nevijinu životu te joj pruži novu nadu.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters CJ7 - Mali zeleni

Ulazak neobičnoga i zanimljivoga ljubimca u svijet siromašnoga radnika i njegova sina u potpunosti im promijeni živote. U nastalom komičnom kaosu naučit će tešku lekciju o stvarima koje se ne mogu kupiti novcem.
Više na IMDbTMDbHBO GO

Stiže 24. rujna 2020. - 1 naslov

thumbnail

theaters Gola istina

Emotivno hendikepirana producentica (Katherine Heigl) upetljana je u niz bizarnih testova voditelja rubrike "Gola istina" (Gerard Butler). Njegov je cilj dokazati svoju teoriju o vezama. No te će igrice polučiti neočekivane rezultate.
Više na IMDbTMDbHBO GO

Stiže 25. rujna 2020. - 1 naslov

thumbnail

theaters Prijatelj

Nakon teške nesreće David odluči primiti svog najboljeg prijatelja Javija k sebi i njegovati ga. Međutim, vrlo brzo prepirke između njih dvojice izbijaju na površinu iznoseći na vidjelo otrovan i ubilački odnos.
Više na IMDbTMDbHBO GO

Stiže 27. rujna 2020. - 4 naslova

thumbnail

ondemand_video Patria

Baskijski sukob s gledišta dviju obitelji tijekom nekoliko godina. Dvije žene koje su odrasle kao prijateljice: jedna od njih udovica je žrtve terorističke skupine ETA, druga majka mladića koji se pridružio ETA-i.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Sun

Sun je 30-godišnji dostavljač koji živi hektičan život u modernom Parizu. Ova nesigurna, ali sretna ravnoteža bit će ugrožena kada njegov indijski rođak stigne u Francusku da ostvari svoj san: svira sitar u koncertnoj dvorani Olympia.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Ritam tijela

Stephanie je obična žena na putu samouništenja nakon što njezina obitelj pogine u avionskoj nesreći. Kad Stephanie otkrije da je pad aviona bio teroristički napad, ulazi u mračan svijet kako bi se osvetila odgovornima.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Koliba

Grace je zbog snijega zapela s djecom svog zaručnika u njihovoj seoskoj kolibi. Kad se ledeni odnos između trojke napokon počne otapati, čudni i zastrašujući događaji prijete prizvati psihološke demone iz njezina religioznog djetinjstva.
Više na IMDbTMDbHBO GO

Stiže 28. rujna 2020. - 2 naslova

thumbnail

theaters Između života i smrti

Svaki poziv može biti ubojstvo, svaka postaja samoubojstvo, svaka noć posljednja. Mislili ste da je vaš posao pakao? Nicolas Cage glumi njujorškog bolničara na rubu fizičkog i emocionalnog sloma u drami Martina Scorsesea.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Cijena straha

CIA-in analitičar Jack Ryan mora zaustaviti planove neonacističke frakcije koja prijeti izazvati katastrofalan sukob između Sjedinjenih Država i novoizabranog predsjednika Rusije detoniranjem nuklearnog oružja na Super Bowlu u Baltimoreu.
Više na IMDbTMDbHBO GO

Stiže 1. listopada 2020. - 8 naslova

thumbnail

theaters Ruby

Len i Ruby slave rubinsku godišnjicu braka. Len ima običaj darivati čudne i bizarne darove. Ruby se nada da će ove godine biti drugačije i da će joj prirediti nešto „lijepo i normalno“.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Latinoamerikanci danas

Najnovije izdanje nagrađivane serije "Latinoamerikanci" s HBO Latino. "Latinoamerikanci" je dokumentarac s intervjuima sa svakodnevnim junacima, inspirativnim poznatim osobama i utjecajnim Latinoamerikancima iz svih skupina društva.
Više na HBO GO

thumbnail

theaters Željezni div

Priča o devetogodišnjem Hogarthu koji spasi golemog robota koji je došao na Zemlju iz svemira i sprijatelji se s njim. Hogarth pokušava zaštititi dobroćudnog i nezasitno znatiželjnog diva od nametljivoga vladina agenta i vojske.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Crni klobuk

Naizgled pobožni hasid koji živi tajnim dvostrukim životom jedne noći izgubi svoj crni klobuk što će dovesti do sraza njegova dva odvojena života na njemu nezamisliv način.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Čovjek pade s neba

Ton i Ineke uživaju u svojoj juhi kada se s neba sruši čovjek. Dok Ton vidi opasnu vrstu kako leži u njegovu vrtu, Ineke vidi nekoga komu je potrebna pomoć. Kako situacija eskalira, počinju stjecati pravu sliku jedno o drugom.
Više na HBO GO

thumbnail

theaters Mirna zemlja, dobri ljudi

Sybille, ravnateljica i političarka, nalazi se usred predizborne kampanje za predsjednika općinskog vijeća u svom selu kada razredna kolegica optuži njezina sina za zlostavljanje. Sybille mora birati između morala i karijere.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Virago

Čovjek padne s krova. Drugi se utopi. Treći se zapali. Kamo god pogledate, muškarci umiru kao muhe. Takav je život u Viragu – selu u kojem stoljećima nijedan muškarac nije doživio svoj četrdeseti rođendan. Do danas.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Drugi roditelji

„Drugi roditelji“ urnebesan je lažni dokumentarac usredotočen na grupu roditelja i budućih roditelja koji pokušavaju organizirati savršeni vrtić. Serija se temom prebrižnih roditelja bavi na humorističan i katkad apsurdan način.
Više na IMDbHBO GO

Stiže 3. listopada 2020. - 3 naslova

thumbnail

theaters Prekrasan dan u susjedstvu

Film se temelji na istinitoj priči o stvarnom prijateljstvu između novinara Toma Junoda (Matthew Rhys) i Freda Rogersa (Tom Hanks), poštovanog voditelja i tvorca popularnog dječjeg televizijskog programa, „Susjedstvo g. Rogersa“.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Otac

Dan nakon Valentinina pogreba, njezin ožalošćeni suprug Vassil i njihov sin Pavel saznaju da je pokušala nazvati susjedu telefonom. Lud za nadnaravnim, Vassil kreće upoznati slavnog medija, prisiljavajući Pavela da mu se pridruži.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

ondemand_video Trigonometrija

Ljubavna priča o troje ljudi stvorenih jedno za drugo, „Trigonometrija“ prati Gemmu i Kierana, par u besparici, čiji se životi okrenu naopačke kada se ispostavi da je njihova nova podstanarka Ray više od puke cimerice.
Više na IMDbTMDbHBO GO