Stiže 6. kolovoza 2021. - 2 naslova

thumbnail

theaters La Llorona

Alma je ubijena sa svojom djecom tijekom vojnog napada u Gvatemali, ali 30 godina poslije, kad generala koji je naredio genocid proglase nevinim, Alma se vraća u svijet živih da muči tog čovjeka.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters 300

Godine 480. p. n. e. vlada ratno stanje između Perzije, kojom stoluje kralj Kserkso, i Grčke. U Bitki kod Termopila, Leonida, kralj grčkog grada države Sparte, predvodi svojih 300 ratnika protiv masivne perzijske vojske.
Više na IMDbTMDbHBO GO

Stiže 7. kolovoza 2021. - 1 naslov

thumbnail

theaters Danova prava ljubav

Tijekom obiteljskog odmora, Dan Burns (Steve Carell), udovac i kolumnist za savjete, u knjižari upozna prekrasnu neznanku (Juliette Binoche) i odmah je očaran. Ali onda Dan sazna da je Marie nova djevojka njegova brata...
Više na IMDbTMDbHBO GO

Stiže 8. kolovoza 2021. - 4 naslova

thumbnail

theaters Osveta

Martijn živi u meksičkom gradiću nakon što mu je sin ubijen. Otuđen od supruge i s dijagnosticiranom smrtnom bolešću, otkriva da će ubojica njegova sina biti pušten iz zatvora, što ga vodi na put osvete.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Gladijator

Kada zastrašujućeg i poštovanog rimskog generala Maximusa (Russel Crowe) izda korumpirani carev sin Komod (Joaqin Phoenix) i ubije mu obitelj, ovaj dolazi u Rim kao gladijator u potrazi za osvetom.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Robin Hood

Russell Crowe glumi legendarnu figuru iz Engleske u 13. stoljeću, koji se sa svojom bandom pljačkaša sukobljava s korupcijom u obližnjem selu i izaziva krunu da promijeni ravnotežu moći između kralja i njegovih podanika.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Američki gangster

U Americi 1970-ih posvećeni detektiv Richie Roberts (Russell Crowe) trudi se srušiti carstvo droge Franka Lucasa (Denzel Washington), glavnog manhattanskog dilera heroina, koji uvozi drogu iz države na Dalekom istoku.
Više na IMDbTMDbHBO GO

Stiže 9. kolovoza 2021. - 1 naslov

thumbnail

theaters Browningova verzija

Ogorčeni sredovječni nastavnik Andrew prisiljen je napustiti posao. Zbog slabog zdravlja i braka koji mu se raspada Andrew je prisiljen preispitati svoj život kada mu mladi student ponudi neočekivanu gestu dobrote.
Više na IMDbTMDbHBO GO

Stiže 14. kolovoza 2021. - 2 naslova

thumbnail

theaters Bosonogi car

Nakon što zadobije prostrijelnu ranu u Sarajevu, belgijski kralj budi se u hrvatskom sanatoriju. Dok se pokušava vratiti kući, dolazi izaslanstvo koje objavljuje da je kralj izabran da postane prvi car Europe.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Pop zvijezda: Nikad ne odustaj

Andy Samberg, Akiva Schaffer i Jorma Taccone donose svoje glazbene talente na veliko platno. Ovaj pseudodokumentarac prati bivšeg člana dječjeg benda, danas neuspješnog pop-pjevača, dok se pokušava vratiti na scenu.
Više na IMDbTMDbHBO GO

Stiže 15. kolovoza 2021. - 1 naslov

thumbnail

theaters Prazni čovjek

Kad tinejdžeri iz srednjozapadnog gradića počnu misteriozno nestajati, mještani posumnjaju da su nestanci povezani sa zastrašujućom lokalnom legendom. James, umirovljeni policajac, počinje istraživati događaje...
Više na IMDbTMDbHBO GO

Stiže 19. kolovoza 2021. - 1 naslov

thumbnail

theaters Baumbacherov sindrom

Voditelj talk showa Max Baumbacher probudi se jednog jutra s neobično dubokim, gotovo čarobnim glasom i preko noći postane svjetski poznat. Skriva se od slave u kući svog agenta u Španjolskoj, ali uskoro se mora suočiti s prošlošću.
Više na IMDbTMDbHBO GO