Dodano 25. rujna 2021. - 5 naslova

thumbnail

theaters Argo

Pretvarajući se da je holivudski producent u potrazi za lokacijama za znanstvenofantastični film, agent CIA-e (Ben Affleck) kreće u opasnu operaciju da spasi šestero Amerikanaca u Teheranu tijekom američke talačke krize u Iranu 1980.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Dublerica

Kad je pošalju na godinu dana rehabilitacije, glumica Candy (Drew Barrymore) unajmi svoju ambicioznu dublericu Paulu da zauzme njezino mjesto. No Paula mijenja plan, krade njezin identitet, karijeru i dečka te je izbaci iz vlastite kuće.
Više na TMDbHBO GO

thumbnail

theaters Ledom do slave

2002. godine dvojici suparničkih olimpijskih klizača na ledu oduzete su zlatne medalje i trajno im je zabranjeno muško pojedinačno natjecanje. Međutim, sada su pronašli rupu koja im omogućuje ponovno klizanje – u konkurenciji parova!
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Prave face

Dvojica luzera, braća Bubati, pokušavaju biti dio ultramoderne noćne scene Los Angelesa. Nisu baš uspješni u tome sve dok nizom sretnih slučajeva ne uspiju ući u „Roxbury“, najbolji klub u gradu.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Za djecu

Andijev život stalna je bitka za njegov dom, njegovo troje djece i ženu koju još voli. Ima samo dva tjedna da joj vrati posuđenih 5000 eura. Kad ostane bez posla, amaterski boksački turnir izgleda kao jedino rješenje.
Više na IMDbTMDbHBO GO