Dodano 19. lipnja 2021. - 5 naslova

thumbnail

ondemand_video Betty

Temeljena na kritički hvaljenom filmu „Skate Kitchen“ Crystal Moselle, HBO-ova serija BETTY prati raznoliku skupinu mladih žena koje se snalaze u pretežno muškom svijetu skejtbordinga u New Yorku.
1 novi nastavak
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Bill i Ted spašavaju svijet

Još neostvarene rock and roll sudbine, sada već sredovječni najbolji prijatelji Bill i Ted kreću u novu pustolovinu kad ih posjetitelj iz budućnosti upozori da samo njihova pjesma može spasiti život kakav poznajemo.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Dnevne basne

Smješten na svom drvetu, gospodin Sova svakog dana iz lokalnih novina „Dnevne basne“ čita prekrasne priče o urnebesnim pustolovinama šarene posade pernatih i krznatih životinja koje žive u bajkovitoj šumi.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Linjak

Jonathan, mladić koji je upravo izašao iz zatvora, odlučio se promijeniti i postati bolja osoba. Međutim, njegove dobre namjere ubrzo se nađu na kušnji kada se mlada žena s malom kćeri doseli odmah do njega.
Više na IMDbTMDbHBO GO

thumbnail

theaters Svađa

Kada se par na zabavi posvađa, a nijedno od njih ne želi priznati da griješi, odluče opetovano rekonstruirati večer kako bi odlučili tko je imao pravo. No to dovede do još veće pomutnje te se uskoro svi nađu u svađi.
Više na IMDbTMDbHBO GO